aanjagers • Beatsmaster

Beatsmaster

Muzikale event-energizer

In no-time in de juiste flow

Met een grote groep in hetzelfde ritme spelen geeft een ongekend positieve energie. De drempel is laag en binnen no-time zijn we op stoom.


Gebruik de Beatsmaster als kick-off van een event en je hebt een vliegende start. Zet 'm in als after-lunch en iedereen is weer fris voor de tweede helft. Véél energie met weinig middelen!


Wil je graag een whitepaper van een activiteit direct per mail ontvangen? Click daarvoor op de button. Je krijgt dan een overzichtelijk (PDF) document met informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan is ons nummer: +31 85 0805724
Bel gerust. Vinden we leuk. We staan altijd #aan.

e-mail mij de Beatsmaster whitepaper stuur mij direct een offerte

De hele zaal in een swingende samba

Bij binnenkomst van de zaal ligt er onder elke stoel een professioneel instrument en niet veel later speelt de hele zaal een swingende samba met één van de drie verschillende instrumenten. Iedereen staat mee te spelen; in een kwartier kun je met elkaar veel bereiken! Na deze verfrissende energizer zit iedereen gegarandeerd direct in de juiste flow.

Andere activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers