aanjagers • Bodypercussion

Bodypercussion

Event energizer voor nieuwe energie

kick-off event

Deze sessie is dé energieke en laagdrempelige kick-off van je event. Iedereen doet mee aan een korte en krachtige event-energizer waarbij ritmes worden gemaakt door middel van klappen en stampen.

In een paar minuten de hele zaal in een swingende beat. Simpel, effectief en verfrissend!


Wil je graag een whitepaper van een activiteit direct per mail ontvangen? Click daarvoor op de button. Je krijgt dan een overzichtelijk (PDF) document met informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan is ons nummer: +31 85 0805724
Bel gerust. Vinden we leuk. We staan altijd #aan.

e-mail mij de Bodypercussion whitepaper stuur mij direct een offerte

Opening congres of verfrissend na de lunch

Deze energizer als opening van een congres zorgt dat de dag goed begint. Vanaf het eerste moment is het ijs gebroken en de hele zaal is direct attent en scherp. De bodypercussion sessie kan ook worden ingezet om het tweede deel van de dag een verfrissende herstart te geven, zo net na de lunch. Iedereen is dan gelijk weer bij de les. Binnen drie minuten staat de hele zaal ritmisch te stampvoeten en maken alle deelnemers een vette beat met de meest vertrouwde instrumenten: hun eigen handen en voeten. Weg after-lunch dip, welkom terug focus.

De taal van muziek en het verbinding maken door muziek is universeel. Het plezier van samen muziek maken is iets dat iedereen snapt, waar je ook bent grootgebracht. Dat plezier is zelfs met extreem simpele middelen te bereiken. Misschien wel juíst met extreem simpele middelen. Want in dit geval geldt: hoe simpeler de middelen, hoe groter het effect.

meer lezen ↓

Dus stel je die zaal voor met honderden mensen uit een handvol landen, uit misschien wel net zoveel tijdzones, die met jet-lags en drukke agenda's en late avonden de hele dag stil zitten en luisteren naar al die sprekers, die board-members. Al die mensen inspireren we graag en tillen we even op en geven we een frisse dosis energie mee.
Deze energizer brengt dat effect. Het brengt plezier in de verbinding. Iedereen is scherp, luistert zorgvuldig, stemt af en maakt verbinding met de rest van groep. En dat alleen maar door met handen te klappen en voeten te stampen. Zoals gezegd: simpel, effectief en verfrissend!

minder lezen ↑

Congres kick-off Shell

Andere activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers