Uitnodiging proefworkshops donderdag 19 september 16.00u - 18.00u


Met DifferentDrums hebben we duizenden mensen laten samenwerken én samen spelen. Teams van 15 en congreszalen met 850 personen. Voor iedere groep een inspirerende ervaring en unieke vorm van verbinding.

We zijn al bijna twintig jaar aanjagers van events en teamprocessen. En vanaf nu heten we ook zo:

Aanjagers


In de afgelopen twee jaar hebben we een aantal hits aan onze collectie energizers toegevoegd.
Zo bouwen we een Kettingreactie met groepen tot 250 personen om aansluiting en afstemming letterlijk zichtbaar te maken, onderzoeken we in de Formule 1 Zeepkistenrace hoe de team-samenwerking verloopt en leren jij en je collega’s bij ons de kunst van het loslaten in een uitdagende en grappige workshop Jongleren.

Hoe we jouw event kunnen aanjagen zouden we in een filmpje kunnen laten zien. Maar liever nog laten we je het live beleven.

Daarom willen we je graag uitnodigen voor een proefworkshop op donderdag 19 september op een super-locatie op het booming Cruquiuseiland in Amsterdam-Oost.

Aanmelden is eenvoudig: Bel mij of stuur een berichtje via sms of Whatsapp. Mijn nummer is 06 42718365. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@aanjagers.com, of via het inschrijf formulier op onze nieuwe site. Laat ons weten met hoeveel plaatsen je wenst.


Praktische wenken:
-In twee uur tijd demonstreren we drie workshops, waaronder een kettingreactie.
-Als je iemand wil meenemen, dan vinden we dat een heel goed idee!
-De locatie is goed bereikbaar en parkeren is er gemakkelijk. Vanaf de dichtstbijzijnde tramhalte staan onze fietstaxi's voor je klaar.
-Driedelig pak en mantelpakje vinden we heel stijlvol maar we gaan er even vanuit dat je je niet speciaal voor dit event zo kleedt.
-Als je na afloop, zo rond 18.15u, niet naar huis hoeft, trakteren we je graag op een (naar believen alcoholvrij) drankje bij brouwcafé Bruut om onze nieuwe naam en website te vieren.We zien je graag donderdag 19 september!
Groet,

Marnix Stassen