Actieve, inspirerende teambuilding

Met onze actieve en inspirerende teambuilding activiteiten bouwen we met je collega's aan een super goede team-spirit. Dat doen we met teams van 30 personen maar met onze event-energizers ook voor groepen van 500 personen. We doen dat vol enthousiasme en energie en dat werkt aanstekelijk.

Onze teambuilding workshops en event-energizers krijgen een 9 gemiddeld en maar liefst 100% van de deelnemers raadt ons aan.

Maak hieronder een keuze uit de team activiteiten van de Aanjagers.
Bekijk de foto's en filmpjes en lees de reviews voor een goed beeld van de activiteiten. Of neem gelijk contact met ons op om je te laten adviseren en stel met onze hulp je ideale teambuilding event samen.

Heb je nog vragen, of wil je gewoon eens kennismaken?

Wil je weten welke workshop goed past bij jouw team? Wat is een leuke activiteit voor jouw bedrijfsfeest? Kunnen jullie een complete workshop dag voor ons organiseren? Aarzel niet, neem direct contact met ons op ... je krijgt meestal dezelfde dag nog een reactie.

Teambuilding activiteiten

De Aanjagers hebben een paar heel geliefde teambuilding activiteiten in de collectie. Ze versterken de onderlinge band tussen de teamleden en vereisen een goede samenwerking. Dus lanterfanten is er niet bij. Hup, de gezamenlijke schouders eronder! Er wordt echter bij onze teambuilding activiteiten niet alleen hard gewerkt maar ook hard gelachen. Er worden nieuwe dingen geleerd, er wordt samen gespeeld en het hele team krijgt energie en inspiratie. En dat is een heel goede investering in je team.

Teambuilding ideeën

Kijk voor enkele teambuilding ideeën maar eens naar de Kettingreactie of de F1-Zeepkist.
Daar zie je dat nuttig heel goed kan samengaan met aangenaam; dat een teambuilding niet als verplichte kost hoeft te voelen, maar dat je als individu en tegelijkertijd onderdeel van het team, je iets kan leren en inspiratie op kan doen.
Bij de Kettingreactie bouw je met alledaagse voorwerpen een keten van losse schakels die door goede aansluiting op elkaar, een goede kwaliteitsbewaking en de juiste vertaling van de opdracht, een succesvolle kettingreactie oplevert.
De F1-Zeepkist win je als team door alle elementen van de race de juiste aandacht te geven.

Teambuilding uitjes

Eén van onze teambuilding uitjes is een workshop met muziek. Om preciezer te zijn: het is een swingende teamactiviteit met professionele percussie-instrumenten. Bij deze percussieworkshop wordt er toegewerkt naar een swingende samba. En natúúrlijk speel je dat als team niet zo maar even weg. Dat zou wat moois zijn! Maar je kunt het wel léren en als team in een uurtje verdraaid goed leren spelen.
Onder leiding van één van onze facilitators –allemaal professionele slagwerkers- neem je met het hele team samen, stap voor stap de hobbels op weg naar het einddoel. Je maakt écht muziek en speelt binnen een uur een muziekstuk. Waanzinnig toch? Dat geeft het hele team een kick, dat weten we uit ervaring. Lees de reviews er maar op na.

Teambuilding Amsterdam

Aanjagers is één van de meest ervaren specialisten in teambuilding in Amsterdam. De eerste percussieworkshop van Aanjagers –toen nog opererend onder de naam Different Drums- dateert uit de jaren ‘90. Dus met zo’n twintig jaar ervaring én het feit dat Aanjager-oprichter Marnix al meer dan 25 jaar in Amsterdam woont en de stad op z’n duimpje kent, maakt dat het organiseren van jullie teamuitje in Amsterdam voor de Aanjagers geen hogere wiskunde is en wij van jullie teamevent hoe dan ook een succes kunnen maken.
Laten we er direct bij zeggen dat we voor heel veel teambuilding activiteiten in heel veel verschillende plaatsen in Nederland en België komen. Amsterdam is geen must, maar toevallig onze thuisbasis.

We zijn voor teamuitjes al op zeer uiteenlopende vergaderlocaties, bedrijventerreinen, schoolpleinen en omgebouwde boerderijen geweest. We kunnen je vanuit onze jarenlange ervaring een aantal waardevolle tips voor een goed teambuilding event van de hand doen.

Bel of mail ons voor advies voor de invulling van je team bijeenkomst. Wil je een sportieve of juist creatieve team activiteit? Of heb je rekening te houden met beperkingen in je team, bijvoorbeeld op visueel gebied? We gaan graag met je in gesprek om samen met jou een puik programma samen te stellen binnen het beschikbare budget.