Jongleren

leren loslaten

Jongleren

Jongleren draait voornamelijk om loslaten. Dat is het geheim! Pas als je op de juiste manier leert loslaten, kun je succesvol zijn.


Eén bal in de lucht houden gaat nog wel. Maar hoe houd je meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht en goed onder controle? Deze grappige, vervreemdende en leerzame jongleerworkshop brengt je in de juiste richting.


Meer weten?


Onze rapportcijfers

Lees de ervaringen van deelnemers aan onze energizers.


9
img
img
leren jongleren met enorm veel humor!
Erik deed het zo enorm leuk, kreeg onze groep van 40 mensen heel snel …
Bekijk volledig review
2019-06-18
Loyens & Loeff NRotterdam
10
img
img
Wat een leuke, grappige ervaring!
De jongleur was een onwijs grappige vent, gevoel voor humor, en wist heel de …
Bekijk volledig review
2019-05-20
MarjorieZoetermeer
Ik wil informatieIk wil een offerte

Wat u nog wil weten ...

De workshopfacilitator, die twee jaar met het wereldberoemde Cirque du Soleil op tournee was, vertelt op een zeer inspirerende manier hoe je leert jongleren en daagt je uit het te proberen door eerst maar eens alles uit je handen te laten vallen. Vanaf daar ga je al gooiend en vangend proberen meerdere ballen in de lucht te houden. En echt: het lukt!

Het is wetenschappelijk aangetoond dat jongleren de aanwezigheid van “witte stof” in je brein vergroot. Witte stof vergroot het leervermogen. Jongleren maakt je dus eigenlijk slimmer! En een fijne bijkomstigheid is dat jongleren stress-verlagend werkt.

Meer energizers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.