Jongleren

leren loslaten

Jongleren

Jongleren draait voornamelijk om loslaten. Pas als je op de juiste manier leert loslaten, kun je succesvol zijn.


Eén bal in de lucht houden gaat nog wel. Maar hoe houd je meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht en goed onder controle? Deze grappige, vervreemdende en leerzame jongleerworkshop brengt je in de juiste richting.


Lees verder


Onze rapportcijfers

Lees de ervaringen van deelnemers aan onze energizers.


8
img
img
Geweldige beleving!
Leuk om te doen, leerzaam en veel gelachen!
Bekijk volledig review
2019-09-25
Bart VogelsEindhoven
9
img
img
leren jongleren met enorm veel humor!
Erik deed het zo enorm leuk, kreeg onze groep van 40 mensen heel snel …
Bekijk volledig review
2019-06-18
Loyens & Loeff NRotterdam
10
img
img
Wat een leuke, grappige ervaring!
De jongleur was een onwijs grappige vent, gevoel voor humor, en wist heel de …
Bekijk volledig review
2019-05-20
MarjorieZoetermeer
Meer informatie Offerte

Wat u nog wil weten ...

De workshopfacilitator, die twee jaar met het wereldberoemde Cirque du Soleil op tournee was, vertelt op een zeer inspirerende manier hoe je leert jongleren en daagt je uit het te proberen door eerst maar eens alles uit je handen te laten vallen. Vanaf daar ga je al gooiend en vangend proberen meerdere ballen in de lucht te houden. En echt: het lukt!

Het is wetenschappelijk aangetoond dat jongleren de aanwezigheid van “witte stof” in je brein vergroot. Witte stof vergroot het leervermogen. Jongleren maakt je dus eigenlijk slimmer! En een fijne bijkomstigheid is dat jongleren stress-verlagend werkt.

Video

Om een goed beeld van de activiteit te krijgen en te zien wat het effect van de activiteit is op de deelnemers, kijk je deze video('s):

jongleer energizer Aanjagers.com

Meer energizers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Heb je nog vragen, of wil je gewoon eens kennismaken?

Wil je weten welke workshop goed past bij jouw team? Wat is een leuke activiteit voor jouw bedrijfsfeest? Kunnen jullie een complete workshop dag voor ons organiseren? Aarzel niet, neem direct contact met ons op ... je krijgt meestal dezelfde dag nog een reactie.