Klantenvertellen

Onze rapportcijfers

Lees de ervaringen van deelnemers aan onze energizers.

9 (uit 10)
img
aantal waarderingen: 189
percentage aanbevelingen: 100%
8 (uit 10)
img
img
Hier word je blij van!
Ik heb meerdere keren tot volle tevredenheid Different Drums ingezet. Het is prettig werken met deze partij. Muziek maken op afvalbakken zorgt voor een aangename en vrolijke noot.
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Specials
2019-08-30, Myra, Den Haag
9 (uit 10)
img
img
Een heel inspirerende en actieve workshop.
Ik heb ontzettend veel positieve reacties uit ons team gehad. Zelf vond ik het wisselen van plek in het race-team heel erg leuk. Een absolute aanrader!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Zeepkisten
2019-07-19, Jorrik, Amsterdam
8 (uit 10)
img
img
De Kettingreactie bouwen is een Actieve en Leuke Workshop met goede begeleiding.
De communicatie is snel en prettig. De workshop Kettingreactie is goed opgezet. We werden goed begeleid. Erg leuke workshop.
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-07-17, Olga, arnhem
10 (uit 10)
img
img
Met een klapper het weekend in!
70 man in no time met elkaar bezig laten zijn. Vol energie, ritme en beweging. Heerlijk!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Bodypercussion
2019-07-11, Justin, Amstelveen
9 (uit 10)
img
img
Ik heb onze afdeling van 80 mensen nog nooit zo enthousiast gezien!
Van de 3 offertes die ik had opgevraagd, stak die van Marnix er meteen met kop en schouders bovenuit. Concreet, gedetailleerd en scherp aan de prijs. De verdere uitwerking van de dag verliep soepel. Meedenkende en flexibele organisatie. De dag zelf (4 juli) was een groot feest bij DUS Utrecht. Met de kettingreactie als absoluut hoogtepunt. Ik kan het iedereen aanraden die op een interactieve, creatieve en hilarische manier de teamsamenwerking op de proef wil stellen!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-07-05, Martijn, Diemen
10 (uit 10)
img
img
Top top top!
Super leuke energizer voor op een evenement. Mooi om de dag mee af te sluiten. En Marnix doet het echt fantastisch!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-07-03, Emel, Amsterdam
10 (uit 10)
img
img
Super leuk!
Een hele leuke workshop, zeer enthousiast begeleidt. Ongelooflijk om te zien hoe we met een grote groep al snel een goed ritme met verschillende variaties konden maken. Wij hadden deze activiteit als teambuilding en dat was zeer geslaagd!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-07-03, Marieke, Eindhoven
10 (uit 10)
img
img
Energiek en effectief
In een zeer korte tijd met plezier "samen" muziek maken waarbij iedereen in een andere rol zijn of haar bijdrage levert. Afstemmen op elkaar en luisteren naar elkaar om samen een resultaat te behalen. Een prachtige metafoor!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-06-24, Henk, amstelveen
9 (uit 10)
img
img
leren jongleren met enorm veel humor!
Erik deed het zo enorm leuk, kreeg onze groep van 40 mensen heel snel enthousiast en bracht zijn energie goed over. Dat in combinatie met zijn gevoel voor humor en scherpe leuke grappen, maakten het een onvergetelijke workshop. De subtiele link naar het zakelijke ging hem ook erg gemakkelijk af, heel goed. Aanrader voor iedereen die op een leuke manier wil leren jongleren, met een teambuilding karakter en gebracht heel veel humor!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Jongleren
2019-06-18, Loyens & Loeff N, Rotterdam
10 (uit 10)
img
img
Geweldig. Enthousiasme spat er van af
Je kom even in een andere wereld waarbij iedereen op een leuke manier wordt uitgedaagd. Veel glimlachende gezichten gedurende de sessie!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-06-11, Jeroen, Amsterdam
10 (uit 10)
img
img
Geweldig!
Erg genoten!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-06-11, Lian, Utrecht
8 (uit 10)
img
img
De Boomwacker workshop was een laagdrempelig en plezierig
De perscussionist neemt de hele groep stap voor stap mee om samen een leuke musicale ervaring te beleven.
Zou u ons aanbevelen? ja
2019-06-07, Jan, Zwolle
10 (uit 10)
img
img
Geweldig energiek!
Echt een oppepper aan het einde van de dag! Super! De contacten (mail, telefoon) waren leuk, Roel was leuk en energiek!
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Specials
2019-05-20, Claudia, Rotterdam
10 (uit 10)
img
img
Wat een leuke, grappige ervaring!
De jongleur was een onwijs grappige vent, gevoel voor humor, en wist heel de groep te boeien ondanks de grootte van de groep (48 man). Ik heb leuke reacties gehad op deze activiteit. Minpuntje; prijs / tijd.. Om 15:00 uur kwam de jongleur de zaal binnen, we hebben een klein kwartier een intro gehad (erg leuk overigens) toen met de groep naar de plek gelopen waar we zouden jongleren (paar minuutjes) en vervolgens 30 minuten met het jongleren bezig geweest. Om 15:50 uur stopte het. Dat was wel erg kort voor een aantal, helemaal in verhouding met de prijs ( 1250,00 ex btw).
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Jongleren
2019-05-20, Marjorie, Zoetermeer
8 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-05-08, Ann, Hove
8 (uit 10)
img
img
Leuke workshop, hoewel muziek niet echt mijn ding is. Moet zeker niet langer duren, was wel een mooie afsluiter van de dag!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-05-02, Thomas, Edegem
9 (uit 10)
img
img
Heel erg leuke activiteit die het groepsgevoel bevorderde. Bedankt!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-05-02, Heleen, Boechout
9 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-05-02, Evi,
9 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-05-02, Stefan, Wommelgem
10 (uit 10)
img
img
De kettingreactie was super leuk en heel bindend. Ik had echt het gevoel dat we met het hele team iets bereikt hadden.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-05-02, anoniem,
8 (uit 10)
img
img
Zeer positief
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-05-02, Tessa, Hove
6 (uit 10)
img
img
Voor mensen met een ruime muzikale achtergrond, was de workshop weinig uitdagend. Absoluut positief dat er aandacht werd besteed aan gehoorbescherming en dat deze voorzien werd door Different Drums.
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-05-02, anoniem,
10 (uit 10)
img
img
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-05-02, Mieke, Borsbeek
8 (uit 10)
img
img
leuke workshop, energieke lesgever, fijne invulling
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-05-02, Carolien, Deurne
10 (uit 10)
img
img
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-05-02, Laïla, Wommelgem
8 (uit 10)
img
img
De kettingreactie was een zeer leuke activiteit. Het gaf een leuk gevoel dat de kettingreactie geslaagd was. De drumsessie vond ik persoonlijk minder. Ik voel geen connectie door samen muziek te maken, maar dat komt door mijn niet-muzikale talent waarschijnlijk. Dit was ook aan het einde van de dag waardoor mijn energiepeil reeds gedaald was. Bedankt alleszins voor de leuke namiddag!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-05-02, anoniem,
10 (uit 10)
img
img
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-05-02, Laïla, Wommelgem
9 (uit 10)
img
img
Zeer leuke activiteiten. Enthousiaste en vriendelijke begeleiding. Owv 2de workshop hebben we de kettingreactie niet kunnen bijsturen (geen 2de poging) zodat die vlekkeloos zou verlopen. 2 workshops op 3u tijd = misschien wat veel, zeker na een actieve voormiddag.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-05-02, B., Hove
9 (uit 10)
img
img
Zeer leuke activiteit waarbij je goed kon samenwerken en werd uitgedaagd om na te denken
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-05-02, anoniem,
10 (uit 10)
img
img
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-05-02, Anja, Boechout
9 (uit 10)
img
img
Zeer leuk en interactief!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-05-02, anoniem,
10 (uit 10)
img
img
Hele leuke ervaring. Iets heel nieuws voor mijn.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-04-27, Stieneke, Utrecht
10 (uit 10)
img
img
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-04-26, anoniem,
9 (uit 10)
img
img
Tijdens de voorbereiding een goede samenwerking om te komen tot een passende activiteit en locatie. Op de dag zelf: energieke, goede en leuke begeleiding!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2019-03-26, Sharleen,
8 (uit 10)
img
img
Ervaring was positief, ondanks de setting waarbij iedereen een zeer korte nacht ervoor achter de rug had. Hier werd heel relaxed mee omgegaan wat erg positief is gevallen. Tempo is er goed in gehouden & tijd (1 uur) was precies genoeg. All met all een leuk teambuilding event.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-01-28, Marlies, Alphen aan den Rijn
9 (uit 10)
img
img
Een aangename workshop waarbij we ons eens goed konden uitleven :)
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-01-15, Sabrina, Merelbeke
9 (uit 10)
img
img
Wij hebben echt een super leuke ervaring gehad met de percussie workshop. Het is heel leuk om deze team building met een groep te doen. Het is dynamisch en je hoeft er niet teveel bij na te denken. We waren zeker niet zo swingend en ritmisch als Marnix, maar ik vond het geheel toch bijzonder goed klinken!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2019-01-14, Guda,
9 (uit 10)
img
img
We hebben een enorm leuke workshop gehad!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-12-18, Bregje, Rotterdam
9 (uit 10)
img
img
Een heel goed verzorgde percussie workshop vol enthousiasme en deskundigheid.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-12-03, Farida,
9 (uit 10)
img
img
Super leuk om te doen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-27, Patricia, Stiens
8 (uit 10)
img
img
Bijzondere postieve workshop. Enthousiaste groepsleider.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-19, bianca,
10 (uit 10)
img
img
In korte tijd wordt van trommelende mensen een goed in het gehoor klinkende ritme sectie gesmeed! Heerlijk ontspannende teambuildingsactiviteit!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-15, K de Jong,
9 (uit 10)
img
img
Heb ontzettend genoten zou graag informatie willen ontvangen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Pubquiz
2018-11-15, anoniem, Leeuwarden
8 (uit 10)
img
img
Erg leuke teambuilding-activiteit die je op een energieke, uitdagende en creatieve manier laat samenwerken. Iets anders dan je dagelijkse manier van werken en iedereen kan op zijn eigen manier evenveel bijdragen. We hebben achteraf alleen maar positieve reacties vanuit ons team ontvangen: aanrader!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2018-11-07, Marielle, Rotterdam
9 (uit 10)
img
img
Leuk, energiek
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Beatsmaster
2018-11-06, Rob, Sneek
9 (uit 10)
img
img
Wat een leuke ervaring. Ik ben helemaal niet muziekaal, maar ik heb een hele leuke middag gehad. Marnix brengt een goeie sfeer in de groep.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-04, Tara, Alphen aan den Rijn
9 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-02, Mark, Hoofddorp
9 (uit 10)
img
img
Een inspirerende energizer. Knap hoe je in een uur tijd met zoveel enthousiasme en positiviteit zoveel met een grote groep mensen kunt bereiken. Ik heb het als zeer positief ervaren.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-01, Maarten, Aalsmeer
8 (uit 10)
img
img
Kort en krachtig; wat een energie!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-01, Nina, Aalsmeer
9 (uit 10)
img
img
Superleuk! Interactief, leerzaam, er zat vaart in de opdrachten, variatie in onderdelen, goede voorbereiding en humoristische presentatie! Al met al een hele leuke ervaring, die van het begin tot het einde boeiend was!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-01, Mariska, Aalsmeer
9 (uit 10)
img
img
Wat een energie, wat een enthousiasme en wat een resultaat. En dat in een uur tijd! Echt een geweldige manier om onze tweedaagse studie af te sluiten.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-01, Linda, Nieuw-Vennep
10 (uit 10)
img
img
Wat een enthousiasme en passie voor muziek! Super leuk! Knap om in zo'n korte tijd echt iets met elkaar neer te zetten. Omdat je samen aan iets bouwt, waarbij je rekening met elkaar houdt en elkaar aanvult: een echte teambuildingsactiviteit.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-11-01, Jacqy, Heemstede
8 (uit 10)
img
img
Leuk en leerzaam met een enthousiaste workshopleider (Marnix) Nadruk lag op volgen zonder eigen inbreng maar dat zou misschien ook iets teveel gevraagd zijn voor mensen die i.h.a. weinig tot geen muzikale ervaring hebben.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-10-30, René, Heelsum
10 (uit 10)
img
img
Het was een hele leuke ontspannende voormiddag. Wat aarzelend begon, eindigde met totale overgave. Alle deelnemers waren laaiend enthousiast.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-10-25, Ingrid,
10 (uit 10)
img
img
Hele leuke voormiddag, alleen positieve reacties gehoord van de collega's. Het had gerust nog een uurtje langer mogen duren!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-10-25, BERLINDE, ESSEN
10 (uit 10)
img
img
Heel erg leuk om te doen, hele enthousiaste en energieke workshopleider. Aanrader!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-10-18, Marieke, Amsterdam
10 (uit 10)
img
img
Was een feestje om mee te doen. Eerst staat iedereen nog wat huiverig, maar door de deskundige opbouw van Marnix word je meegenomen, telkens een stapje erbij, en dan begint er iets moois te ontstaan!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Beatsmaster
2018-10-18, Connie, Amsterdam
10 (uit 10)
img
img
Marnix heeft een onwijze energie en heeft dit overgebracht op de hele groep! Daarnaast had ik geen omkijken naar het klaarzetten van instrumenten.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-09-07, Koen, Haarlem
10 (uit 10)
img
img
We vonden het allemaal een erg aangename workshop, goed gebracht, enthousiast, boeiend, creatief, aangenaam... Iedereen was heel tevreden. De sfeer zat er goed in. Super !!!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-08-27, monique, Menen
9 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-08-24, marije,
8 (uit 10)
img
img
er leuke manier om samen iets te realiseren en je kan je niet afsluiten van de ander.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2018-07-13, jochem, den hoorn
8 (uit 10)
img
img
Erg leuk om zo samen met (bekende en soms wat minder bekende) collega's constructief en in ontspannen sfeer bezig te zijn. Een vorm van teambuilding op een heel ongedwongen en leuke manier.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Zeepkisten
2018-07-11, anoniem, Rotterdam
10 (uit 10)
img
img
Hele leuke ervaring! Top geregeld en zeker een aanrader!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Beatsmaster
2018-07-11, Laura, Breda
9 (uit 10)
img
img
Voortraject: zeer prettig contact en goede communicatie, meedenkend en oplossingsgericht. Enthousiaste begeleiding bij de activiteit zelf.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Zeepkisten
2018-07-11, anoniem, Rotterdam
10 (uit 10)
img
img
Inspirerend, swingend en verbindend!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-07-10, Kim, Den Haag
10 (uit 10)
img
img
Marnix was heel flexibel, want de locatie was niet echt handig voor hem denk ik (op het strand). We waren met ruim 50 deelnemers, en ondanks de grote groep en de buitenlocatie was het een 'intiem' gebeuren. We hebben erg gelachen. Ik kan het zeker aan iedereen aanbevelen.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-07-10, Karin, Voorburg
9 (uit 10)
img
img
Om half 9 begonnen, na een paar hele drukke dagen/avonden, ik was meteen wakker, bij en blij!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Beatsmaster
2018-07-10, Mia, Breda
9 (uit 10)
img
img
Marnix weet er een feest van te maken. Zelfs de mensen zonder ritme klonken als een zomerse brassband. De percussie (samba) workshop was erg leuk.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-06-27, Rajiv (salves.nl), Hoofddorp
9 (uit 10)
img
img
Vooraf was ik enigszins sceptisch maar Marnix zijn enthousiasme en energie sloeg heel snel over op de groep en we hebben daardoor een zeer leuk en energiek teambuilding event gehad.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-06-27, Menno, Amsterdam
9 (uit 10)
img
img
Ontzettend leuk en originele workshop. Wij hebben hem (met 40 vrouw sterk) aan het einde van de dag gedaan, iedereen vol energie naar de borrel ;-)!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-06-26, Marjolein, Heerlen
8 (uit 10)
img
img
erg leuk, professioneel en vol met energie.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-06-20, Bart, Rotterdam
10 (uit 10)
img
img
Marnix wist precies waar hij het over had. De humor en enthousiasme waren erg leuk en aanstekelijk. Hij hielp ook waar mensen wat meer moeite hadden. Echt een leuke workshop!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-06-19, Jasper, Rijsenhout
9 (uit 10)
img
img
Een fijne ervaring, voor elk wat wils,... leuk gebracht met veel gevoel voor humor!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Pubquiz
2018-06-19, An, Antwerpen
9 (uit 10)
img
img
Als a-muzikale groep mensen lukte Marnix het om ons aan het einde van de sessie een samba te spelen. Zijn enthousiasme slaat over op de groep. Leuke ervaring.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-06-14, Perry, Amsterdam
9 (uit 10)
img
img
Marnix is een sprankelende persoonlijkheid met veel ervaring in het maken van muziek. Muziek is zijn passie en het is gaaf om te zien hoe hij dat op een grote groep kan overbrengen en de groep meekrijgt (bij onze percussie workshop zo'n 100 deelnemers). Het was een enerverende ervaring die meer dan de moeite waard is op het gebied van teambuilding en fun!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-06-08, Nancy, Zevenhuizen
10 (uit 10)
img
img
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Beatsmaster
2018-06-01, Karin, Rotterdam
10 (uit 10)
img
img
I had a great experience in participating in such an extradinary workshop! Marnix the instructor was great in organizing and helping in such a big chain reaction worshop. my colleagues and i were so engaged and enjoyed in the whole process! i would really recommand Marnix and his workshop to you if you ever want to set up a team session or something about teamwork, criativity and initiative!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2018-05-30, Li,
8 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-05-30, Dorien, Utrecht
9 (uit 10)
img
img
Onwijs gaaf, hoe iemand in zo´n kort tijdsbestek iedereen enthousiast maakt om mee te doen met deze drumsessie. Leuke variatie, iemand met passie voor de muziek. Voor herhaling vatbaar. Wat mij betreft een prima manier van teambuilding, maar je had ook de juiste mensen in de groep!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-05-24, Petra, Alphen aan den Rijn
10 (uit 10)
img
img
Wederom een zeer geslaagde workshop! Ik kan het iedereen aanbevelen.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-05-23, Betty, Amsterdam
8 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-05-22, G, Kerkdriel
8 (uit 10)
img
img
Ik heb met veel plezier deelgenomen aan deze workshop. Het is echt een workshop waarbij je als team moet samenwerken. Mijn beleving is dat dit een positieve invloed heeft gehad op de sfeer binnen ons team. Tijdens het etentje na de workshop, zaten sommigen nog steeds te trommelen op de tafel en werd er nog leuk nagepraat over de workshop.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-05-22, Judith, Utrecht
8 (uit 10)
img
img
Erge leuke workshop, zeker een aanrader
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-05-17, Roelina, Almere
9 (uit 10)
img
img
Een zeer enthousiaste Marnix gaf een spetterende workshop. Top!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-05-17, Emmi, Haastrecht
8 (uit 10)
img
img
Bij de start denk je van Marnix of hij niet te serieus is voor zo'n sessie. Maar al snel kom je er achter dat hij heel goed weet waar hij mee bezig is. Met onderkoelde humor maakt hij in een uurtje een swingend orkest van het team!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-05-17, Frank,
7 (uit 10)
img
img
goede kennismaking met de wereld van percussie. ;) wat wel een aanrader kan zijn, en tot mijn eigen schuld vergeten was, is het voorzien van iets van gehoorsbescherming te voorzien, of toch een reminder in de omschrijving zetten dat dit nuttig kan zijn.
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-05-16, Nathan, Zottegem
10 (uit 10)
img
img
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2018-05-13, Jinn, Haikou
10 (uit 10)
img
img
Marnix did a workshop at our company. Not a drumming workshop though, instead we made a "chain reaction"with all kinds of different utensils. It was a great experience, very fun and exciting and I think all our colleagues highly enjoyed it. Marnix did a great job. I really liked his way of communicating with people.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2018-05-09, Hendrik, China
8 (uit 10)
img
img
Het was super!Het was zeer goed georganiseerd. Iedereen vond deze activiteit origineel en uitdagend!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Kettingreactie
2018-04-26, Simone, Waalwijk
9 (uit 10)
img
img
Uit de survey die wij aan de gasten (Financials) hebben gestuurd bleek dat ze het echt super leuk vonden, vernieuwend en refreshing na de pauze. Zeker aan te raden voor een congres na de lunch.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Beatsmaster
2018-04-24, Isa, Amstelveen
10 (uit 10)
img
img
Wij hebben een zeer leuke en leerzame middag gehad. Ik kan dit aanbevelen voor kleine maar ook grote groepen. Vooral de enthousiaste manier waarop Marnix de workshop geeft was heel aanstekelijk. Wij hebben veel gelachen, geleerd en genoten.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-04-10, Irene, Amersfoort
9 (uit 10)
img
img
n.a.v. een telefoongesprek is er een aanbod gedaan dat precies paste bij onze behoefte. Het hele traject is erg professioneel en efficient gegaan en heeft ons geen werk gekost. Er zat een goede opbouw in de workshop en de deelnemers waren enthousiast. Ik kan different drums zeker aanbevelen.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-03-07, Dorien, Utrecht
9 (uit 10)
img
img
Om een groep van 80 personen, top Mgmt, aan het musiceren en lachen te krijgen, is er toch een zekere begeleiding nodig met de nodige feeling en flair... Dit was zeker het geval, Marnix heeft onze verwachtingen ingevuld! Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende :)
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-03-01, Lies, Tienen, Belgie
9 (uit 10)
img
img
Wat een energie liet Marnix zien en wat een enthousiasme. Iedereen heeft genoten en gelachen en saamhorigheid gevoeld. Dank je wel Marnix!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-10, Ankie, Bussum
8 (uit 10)
img
img
Erg leuk! Prettige manier om een intensieve vergaderdag te starten
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Bodypercussion
2018-02-08, Hardeep, Almere
10 (uit 10)
img
img
Ongelofelijk leuke sessie die iedereen uit zn comfort zone brengt en uiteindelijk als team weer naar buiten stapt. Bovenal enorm gelachen!!!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-07, Ilona, Amsterdam
9 (uit 10)
img
img
Wat een geweldige workshop heb je ons gegeven Marnix. Mede door jouw enthousiasme deed iedereen z'n best om de Salsa zo goed mogelijk ten gehore te brengen. Kortom het was top en energievol!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-07, Helen, Naarden
10 (uit 10)
img
img
Super leuke workshop, absoluut een aanrader!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
2018-02-07, Crista, Naarden
10 (uit 10)
img
img
Super leuke workshop, absoluut een aanrader!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-07, Crista, Naarden
10 (uit 10)
img
img
Erg blij met de manier waarop Marnix meegedacht heeft de feestavond voor het 30 jarig bestaan van ons koor Deja Vu tot een succes te maken. Genoten van de workshop.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-06, Sandra, Blaricum
9 (uit 10)
img
img
Fantastisch om te zien hoe een altijd druk pratende en moeilijk stil te krijgen groep een uur lang heel geconcentreerd en zonder te kletsen enthousiast bezig was. Ik heb genoten van Marnix enthousiasme
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-06, inge, hilversum
10 (uit 10)
img
img
Een zeer energieke workshop, absoluut een aanrader!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-06, Lydia,
10 (uit 10)
img
img
De percussieworkshop werd zeer enthousiast, deskundig en didactisch verantwoord geleid. We werden met de grote groep stapje voor stapje meegenomen in een geweldig klinkende samba. Top!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-06, Marja, Naarden
10 (uit 10)
img
img
Een heerlijke workshop die ik graag ook eens met collega's zou willen doen. Onder leiding van enthousiaste en energieke Marnix hadden we nog wel een uurtje willen doorgaan.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-06, Marjolein, Naarden
9 (uit 10)
img
img
Bedankt voor de erg leuke workshop. In zo'n korte tijd met 60 mensen een Salsa kunnen maken. Iedereen erg geconcentreerd, dat maken we niet vaak mee. Super gaaf, wat geeft dat een energie. We kunnen er weer even tegen.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-06, Maaike, Naarden
10 (uit 10)
img
img
It was an interesting session to highlight the essence of syncing together as a team to achieve the right result. Marnix made sure that the session was entertaining and informative - I thoroughly enjoyed the session.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-05, Swapna, Amsterdam
10 (uit 10)
img
img
Het organiseren van de workshop ging als vanzelf door het makkelijke contact met Marnix. Positief, vlot en alles was tot in de puntjes geregeld.. De workshop werd georganiseerd als teambuilding. Marnix had aandacht voor iederen en wist het enthousiasme van iedereen aan te wakkeren. Humor, samen muziek maken, enthousiasme. Naderhand ontving veel positieve feedback van mijn collega’s. Een aanrader voor beginnende / nieuwe teams.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-02-04, Ingrid, Vilvoorde België
8 (uit 10)
img
img
Veel positieve feedback ontvangen van mijn collega's. Ook enkele die neutral waren en het viel me inderdaad op dat niet iedereen vol enthousiasme mee deed. Wellicht een moeilijke groep om te enthousiasmeren en volledig mee te krijgen, maar misschien het het enig verschil gemaakt als je de mensen met dezelfde muziekinstrumenten wel bij elkaar had geplaatst.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-01-30, Eric, Zwolle
9 (uit 10)
img
img
Gewoon goed, leuk, lekker en swingend! Doen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2018-01-30, Sandra, Terherne
8 (uit 10)
img
img
pittige prijs maar dan ook erg leuk. Liever hadden we iets meer ruimte voor de workshop overgehouden.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Zeepkisten
2018-01-12, jacobien,
9 (uit 10)
img
img
Marnix heeft met zijn enthousiasme een groep van meer dan 40 leken geweldig aan de Samba gekregen. Ongelofelijk wat in zo'n korte tijd bereikt kan worden. Iedereen heeft genoten en we zijn super tevreden.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-12-19, Mark, Eijsden
9 (uit 10)
img
img
Als niet muzikaal zijn de was door de manier van presenteren verbale interactive en coaching dit zeer leuk . Op einde hadden we toch een aardig muziek stukje gespeeld. En door de ervaring en muziekanten waarmee hij gespeeld heft was hij ook een aangename gesprekspartner tijdens het diner
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-12-18, karl, rotterdam
9 (uit 10)
img
img
Overall was het een enorm leuke en gezellige ervaring. Marnix was in staat ons spelenderwijs gelijk over de streep te trekken en er vol voor te gaan. Het was hilarisch om het niveauverschil tussen een ieder toch een beetje bij elkaar te krijgen. Dat is Marnix met vlag en wimpel gelukt.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-12-15, Rick, Roermond
8 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-12-10, we design, arnhem
9 (uit 10)
img
img
Energizers! Een supertool om mensen in eenzelfde mindset te brengen en dit op een superleuke en swingende wijze. Gebracht door al even leuke, enthousiaste en creatieve mensen! Een toppertje!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Bodypercussion
2017-12-01, Christel, Sint-Niklaas
9 (uit 10)
img
img
Roel is een fantastische vent, die met veel enthousiasme ons meteen in gang kreeg. Ik wens hem dan ook veel succes en plezier toe.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-11-30, Christian, Woerden
8 (uit 10)
img
img
Leuke ervaring, ondanks dat ik weinig ritmisch ben en niet zoveel op heb met muziek, von dik het toch leuk.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-11-28, Jolanda, Gent
9 (uit 10)
img
img
een super leuke workshop ontvangen in het kader van teambuilding. Het was kleinschalig en daardoor kreeg iedereen aandacht en een impuls om mee te doen. Humor, muziek maken, en een stukje teambuilding! Aanrader voor het beginnende teams
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-11-23, Debby, Hillegom
9 (uit 10)
img
img
compleet pakket voor teambuilding in een ontspannen, veilige en super gezellige sfeer!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-11-01, roelof, nieuwegein
9 (uit 10)
img
img
Erg leuke workshop. Werd er enthousiast van omdat je zo snel resultaat hoorde.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-31, Bea, Nieuwegein
9 (uit 10)
img
img
Leuke workshop, ook voor de niet muzikale onder ons.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-31, Jeannette, Nieuwegein
9 (uit 10)
img
img
Het was een superleuke ervaring! Goede, enthousiaste begeleiding en swingend resultaat! Echte aanrader!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-30, Patricia, Nieuwegein
10 (uit 10)
img
img
We had a great time with the Brazilian drumming workshop. It was definitely a very good and energizing teambuilding activity for our group. The organization is very flexible and they adjust the activities to our personal needs, which makes it a very special experience. The whole group love it and we had a great time together.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-25, Danielle & Judith, Groningen
8 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-25, Elena, Groningen
9 (uit 10)
img
img
Heerlijke workhop, lekker drummen en met een goed groepsgevoel weg gaan.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-25, Niels, Lelystad
8 (uit 10)
img
img
Alle deelnemers vonden het een leuke bijeenkomst. Het werd op een zeer enthousiaste manier gegeven door de begeleider.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-24, Imelda, Amstelveen
10 (uit 10)
img
img
Bijzonder aangenaam vermaakt door een prettig persoon
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-24, Jans, Petten
9 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-23, Judith, Scherpenzeel
9 (uit 10)
img
img
Marnix is op ons personeelsuitje geweest. Uitstekende workshop verzorgd. Absoluut een aanrader!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-16, Jelle, Zuidwolde
10 (uit 10)
img
img
Wij hebben een ontzettend leuke workshop gehad tijdens ons personeelsuitje met 70 man. Reacties van de deelnemers waren vrijwel allemaal ontzettend enthousiast, Marnix was in staat de hele groep in beweging te krijgen, en met zijn humor en enthousiasme vloog de tijd voorbij!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-16, Inger, Amsterdam
9 (uit 10)
img
img
Zowel de voorbereiding als de uitvoering was uitstekend. Veel energie, veel plezier, goed gevoel, veel enthousiaste reacties uit de groep van 100 deelnemers.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Beatsmaster
2017-10-09, Karla,
8 (uit 10)
img
img
Erg prettige samenwerking met Marnix gehad. Hij is heel professioneel en enthousiast! Zeker een aanrader!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-08, Corien,
8 (uit 10)
img
img
Was een erg geslaagde workshop, die met veel enthousiasme gegeven werd.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-04, Thalissa, Amersfoort
9 (uit 10)
img
img
Als organisator was het leuk samenwerken. De sfeer die werd gebracht zorgde voor een samenhorigheid wat ideaal is voor teamevents ! Een mooie afsluiter van de dag
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Beatsmaster
2017-10-04, Eddy, Brussel
9 (uit 10)
img
img
Leuke manier om de ganse groep ongedwongen en ontspannen tot een samenspel te zien groeien in een korte tijdspanne, echt een tof spel en voor ieder haalbaar.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-04, Christel, Herent
9 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-03, marc, amersfoort
8 (uit 10)
img
img
Leuke actieve workshop! Leuk om het samen te doen.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-10-03, Nicole, Den Dolder
9 (uit 10)
img
img
Het was een fantastische ervaring. Enthousiaste workshopleider, die iedereen actief aan de slag kreeg. Veel plezier gehad.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-09-23, André, Werkendam
9 (uit 10)
img
img
Energiek en inspirerend
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-09-20, harry, krimpen an den IJssel
9 (uit 10)
img
img
Frisse en gepassioneerde uitleg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-09-20, Rob, Gilze
10 (uit 10)
img
img
Lekker bezig, groepscohesie, humor!!! Even iets totaal anders....lukt altijd.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-09-05, Judy, Stede Broec
9 (uit 10)
img
img
Marnix heeft op de introductie dag voor studenten van de opleiding Management in de Zorg een fatastische percussie workshop gegeven. Zijn liefde en passie voor ritme heeft hij op een aanstekelijke manier weten over te dragen. Waarvoor dank :-)
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-08-23, Ronald, Eindhoven
10 (uit 10)
img
img
Alleen maar positieve reacties gehad. Iedereen heeft genoten. Fantadtisch om te zien hoe je niet ritmische collega's ziet opbloeien tijdens de workshop. Je hebt aandacht voor iedereen. Je positieve uitstraling en energie werkt voor iedereen aanstekelijk. Namens iedereen van de Passie super bedankt voor deze ervaring. We wensen je veel zegen toe en dat je nog maar heel veel mensen deze ervaring mag laten meemaken
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-07-21, HESTER, Wierden
8 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-07-05, Anne, Laken
9 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-06-25, Richard, Voorhout
9 (uit 10)
img
img
We hebben een geweldige middag gehad. Roël wist precies hoe hij kost moest motivere en bezorgde ons een geweldige middag. Ook de zorg hieromtrent door Marnix prima en goed geregeld!!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-06-22, Miranda,
9 (uit 10)
img
img
Een geweldige ervaring die ik niet graag had willen missen. Ontzettend leuk om te doen!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-06-08, H., Alblasserdam
8 (uit 10)
img
img
Goede mix van 'de lat niet te hoog leggen' voor de deelnemers en toch iedereen gemotiveerd krijgen om zijn/haar best te doen er een harmonisch geheel van te maken. De tijd vloog!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-05-30, Marlies, Leiden
8 (uit 10)
img
img
Heel fijn om al na een uurtje een leuk ritme tevoorschijn te toveren met een groep van 40 mensen. Heel speelse aanpak en een leuke ervaring!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-05-30, Ilse, Brussel
10 (uit 10)
img
img
zeer inspirerend!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-05-29, Corry, Leiden
10 (uit 10)
img
img
Enthousiaste workshopleider, keuze uit verschillende instrumenten (maar ook niet zo veel keus dat je niet weet wat je moet kiezen), leuke ritmes, goede opbouw van moeilijkheid, goed afgestemd op de groep(slevel). Heb de workshop al aangeraden aan iemand :)!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-05-29, Nina, Leiden
9 (uit 10)
img
img
Heel leuk om te doen! Maar mijn hoofd werkt misschien een beetje andersom, ik zou wel eerst graag het totale plaatje willen horen (waar werken we naar toe?) in plaats van alles stukje voor stukje opbouwen.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-05-29, Mirthe, Voorhout
10 (uit 10)
img
img
De lesgever was zeer enthousiast en wist iedereen mee te trekken. Niemand werd geviseerd of gevraagd te soleren, waardoor iedereen op zijn of haar gemak mee kon trommelen. Heel plezierig gebracht, en achteraf enkel enthousiaste reacties gehoord!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-05-22, Kathleen, Antwerpen
10 (uit 10)
img
img
Super leuke ervaring, ik had nog wel uren kunnen doorgaan! Different Drums zorgt voor een muzikale samenwerking die op een hele enthousiaste en bevlogen manier wordt overgebracht; dit is ontzettend aanstekelijk!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-04-06, Mirthe, Naaldwijk
9 (uit 10)
img
img
Fantastisch om te zien dat 50 man begint met handen klappen-voetenstampen en na een uur een swingende samba produceert!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-03-31, Reinier, Gouda
9 (uit 10)
img
img
Was een superleuke avond , leuker dan verwacht , Marnix is zeer enthousiast en kon het goed overbrengen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-03-28, Marco, Gouderak
10 (uit 10)
img
img
Het was super leuk en heel ontspannend! TOP!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-03-22, Yolande, Lubbeek
10 (uit 10)
img
img
Vandaag een percussiesessie met Marnix Stassen gehad op school, wij hebben er allemaal van genoten en waren verbaasd over wat we op een uur tijd toch al konden. Het is verbazend hoe hij je op zo'n korte tijd toch zoveel kan leren, echt super!! Voor herhaling vatbaar!!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-03-15, Ria,
9 (uit 10)
img
img
In nauwe samenwerking met Marnix is er een inspirerend programma samengesteld voor een geweldige en swingende team(mid)dag voor een groep van 14 personen. In het voortraject was er veel aandacht voor het verkennen van de situatie aan de opdrachtgeverskant, toelichting en keuzes voor het samenstellen van het programma en verkennen van locaties. Ook is er geadviseerd op het randprogramma - kortom en allround service met uitstekende invulling!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-02-02, Charlotte, Den Haag
9 (uit 10)
img
img
we hebben vaak er naast gezeten, ongelooflijk gelachen en uiteindelijk toch wat kunnen spelen (niet tv optreden waardig). Wij vonden het jammer dat het na de pauze zo snel klaar was. we hadden net de smaak te pakken
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-01-27, anoniem,
10 (uit 10)
img
img
Super leuk, vooral door de humoristische manier waarop Marnix het brengt. En wat een talent, knap hoor!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-01-19, Herma, Hilversum
10 (uit 10)
img
img
Met veel humor en respect zelfs onze club aan het muziek maken gekregen en bij vlagen klonk het ook nog 'ns ergens naar...enorm genoten!!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-01-19, Kirsten, Amersfoort
8 (uit 10)
img
img
Enthousiast gegeven workshop. Alleen jammer dat er tijdens de workshop niet van instrument gewisseld wordt.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2017-01-08, Louise, Voorhout
9 (uit 10)
img
img
Het was een swingende workshop met duidelijke uitleg. Veel plezier gehad!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-25, Yvonne, Sassenheim
10 (uit 10)
img
img
In een woord FANTASTISCH. Wat een beleving om zo'n grote groep (70man) met elkaar te laten samenwerken. Marnix is een super enthousiaste man, veel positieve energie. Heerlijk gewoon. Vol adrenaline na afloop. Bedankt voor deze beleving.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-23, Yvonne, NIEUW-VENNEP
8 (uit 10)
img
img
Het was een zeer goede workshop. Hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Iedereen deed zeer enthousiast mee. Dit kwam misschien ook door de enthousiaste manier van uitleggen.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-23, gemeente onderbanken, Schinveld
9 (uit 10)
img
img
Heel inspirerend en bijzonder knap om een groep van 60 personen in het gareel te houden!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-23, Peter, Noordwijk
9 (uit 10)
img
img
Marnix is vaardig, enthousiasmerend, en krijgt in korte tijd veel voor elkaar met de groep. Gaaf om weer eens iemand aan het werk te zien die muzikaliteit belichaamt.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-21, Martine, Voorhout
9 (uit 10)
img
img
Heel leuk om te doen! En leerzaam al die verschillende ritmes te doen in een groep.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-21, Yvonne, Voorhout
4 (uit 10)
img
img
Vat mijn negatieve beoordeling niet persoonlijk op, dat heeft duidelijk met mij zelf te maken: ik heb aan beide oren 30% gehoorverlies maar tegelijkertijd een overgevoeligheid voor m.n. lage (harde) tonen. En laat dit nu net hetgeen zijn wat van toepassing is op zo'n workshop (zelfs de oordoppen hielpen niet afdoende). Over jouw deskundigheid kan ik niet oordelen. Persoonlijk denk ik wel dat deze workshop voor jou wel erg makkelijk geweest is: wij zijn in een soort van feeststemming en vinden dan alles snel leuk. Kritische noten blijven dan achterwege.
2 sterren: slechter dan verwacht
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-20, Grietje, Voorhout
10 (uit 10)
img
img
Ontzettend leuke, energieke en 'laag' drempelige workshop met het bedrijfs team.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-20, Maartje, Amsterdam
9 (uit 10)
img
img
Workshop met popkoor goedgestemd uit voorhout ... ik vond het top !!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-20, Marja, Noordwijk
9 (uit 10)
img
img
Hele energieke workshop. Super gaaf! Alleen het doel was mij niet helder..
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-20, Joke, Sassenheim
9 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-19, Brenda, Naaldwijk
9 (uit 10)
img
img
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-19, Arthur, Naaldwijk
9 (uit 10)
img
img
Echt leuke sessie om met team te doen. Energiek maar relaxte sfeer met ruimte voor humor en muzikaal resultaat. Aanrader!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-18, Harald, Amsterdam
10 (uit 10)
img
img
Erg leuke opzet, zeer goede begeleiding. Erg knap om in zo'n korte tijd een grote groep samen te laten spelen!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-12, Tim, Amsterdam
9 (uit 10)
img
img
In een prachtige silo, ergens buiten Amsterdam, liet Peter het hart en de handen van mijn gasten sneller slaan door een gave percussie workshop te organiseren waarin iedereen genoot. De reacties van mijn gasten spraken boekdelen. Ze kwamen verkwikt, vol verhalen en met een sprankeling in hun ogen naar buiten. Een top workshop die perfect aansloot bij onze andere activiteiten!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-08, Martijn, Amsterdam
8 (uit 10)
img
img
Wij hebben Marnix Stassen van Different Drums gevraagd om op energieke wijze onze teambuildingsdag af te sluiten. Na afloop hebben we echt hele leuke reacties op zijn workshop gekregen van onze medewerkers. Mensen gingen echt blij en vol energie naar huis. Ook hadden veel mensen bewondering voor hoe Marnix zo’n grote groep in beweging krijgt en het zelfs voor elkaar krijgt dat het ook nog op een goede beat gaat lijken. Het was wat dat betreft een superafsluiting van een intensieve maar ook hele positieve middag. Onze dank daarvoor! We zijn echt blij dat we Different Drums voor de klus gevraagd hebben!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-12-01, Hellen, Hilversum
10 (uit 10)
img
img
Beste Marnix, er wordt nog steeds gesproken over jouw workshop. Het was buitengewoon fantastisch en iedereen was en is nog altijd enthousiast ! Een unieke ervaring !! Van harte bedankt !
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-30, Ann, Haasrode
8 (uit 10)
img
img
Superleuke ervaring; professioneel uitgevoerd en met humor gebracht. TOP !!!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-29, Michiel, Kaatsheuvel
8 (uit 10)
img
img
mooi om te zien hoe in een korte tijd interactie en saamhorigheid ontstaat.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-29, Jaco, Breda
9 (uit 10)
img
img
Het was helemaal TOP! Interessant om te zien hoe het proces loopt van "geen gehoor" tot een "echte melodie".
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-29, Maruja, Drunen
10 (uit 10)
img
img
Hele leuke workshop! Erg interactief, snel en geen moment saai. Bijzonder samen in zo'n korte tijd een muziek stuk te kunnen spelen. Samenwerking staat centraal tijdens de workshop. Doordat iedereen in de 'basisopstelling' erg als afdeling bij elkaar bleef staan, bleef dit gedurende de workshop zo. Hier had misschien wat meer gemengd mogen worden.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-29, Patricia, Tilburg
9 (uit 10)
img
img
Ik vond het op het laatst echt nog goed klinken, Dat hij dit voor elkaar heeft gekregen vind ik top.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-29, Carool, Kaatsheuvel
8 (uit 10)
img
img
Marnix heeft 2 dagen lang bij ons workshops gegeven aan diverse leergroepen. Van de eerste tot de laatste sessie blijft hij enthousiast en houdt de leerlingen actief. Leuke interactie met de groep, hij houdt de vaart erin. Aanrader dus
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-29, Martin, Drachten
9 (uit 10)
img
img
Het was een ontzettend leuke middag, waar alle deelnemers op hun eigen manier hun muzikale talent konden ervaren. En de samenwerking voor de voorbereiding van de dag was erg prettig. Marnix heeft ons veel werk uit handen genomen door het contact met de locatie. Hij was goed bereikbaar en vooral: enthousiast!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-21, Dana, Utrecht
9 (uit 10)
img
img
ik ben zowel opdrachtgever als deelnemer geweest. Om met Marnix te werken is super, hij heeft veel geregeld voor ons en allemaal op afstand. We hadden vooraf alleen per mail of telefonisch contact. Dit liep perfect!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Bodypercussion
2016-11-21, Carmen, Elst
9 (uit 10)
img
img
Zeer actieve workshop - de instructeur is heel betrokken bij het hele gebeuren en zorgt ervoor dat alle deelnemers de juiste energie krijgen, zelfs in een grote groep.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-21, Sarah, Diegem
8 (uit 10)
img
img
Heel leuke workshop!
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zou u ons aanbevelen? ja
Energizer: Teambeats
2016-11-18, Silvie,