Team Aanjagers


Aanjagers, dat zijn we. Een groep gedreven specialisten. Die workshops teambuilding geven. Maar ook congressen en zakelijke events energizen. Door alle deelnemers samen te laten werken en spélen en iedereen enthousiast en effectief een betere onderlinge band op te laten bouwen.

We zijn je hulpmotor, verbinder en inspirator. Stimuleren je teambuilding proces. Geven je productlanceringen nét die juiste toon. En zijn het (letterlijke) tromgeroffel bij de opening van je nieuwe pand.

We brengen echt iets op gang. Dat doen we met energizers die precies passen bij jouw team, proces, congres en zakelijk event.

We zijn positief, swingend, dynamisch en we staan altijd #aan. Voor 25 deelnemers maar met gemak ook voor 750.

Wij zijn Aanjagers!

Marnix Stassen

Marnix is oprichter van Aanjagers. Als percussionist en drummer heeft hij altijd een uitgebreide verzameling slag-instrumenten gehad. Met die instrumenten begon hij eind jaren negentig met percussie-workshops voor bedrijven en organisaties. Teambuilding met muziek dus. Dat deed en doet hij voor Heineken, Shell, KPN, Deloitte, ING, Randstad, Robeco, l’Oréal en heel veel andere bedrijven en organisaties.

Vele jaren na de eerste teambuildings-workshop van Different Drums maakte hij met zijn toen nog twee jonge kinderen thuis een kettingreactie van speelgoed, boeken, cd-hoesjes en wat ze maar voor bruikbaars uit de kast konden halen. Marnix zag direct hoe goed deze werkvorm bij een aantal organisaties en bedrijfsprocessen zou passen.
En zo was er een tweede teambuildings-workshop in het portfolio en al spoedig volgde een derde en een vierde.

Marnix en zijn team zijn Aanjagers van groepsprocessen die gaan om samenwerken en samenspelen, het afstemmen op elkaar en het versterken van de onderlinge verbinding. Ze geven met hun energizers aan zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties een unieke dosis energie mee.

Marnix studeerde Beweginswetenschappen aan de VU en ging naar de wereldmuziekafdeling van het Rotterdams Conservatorium voor percussie en drums. Hij werkte met onder meer Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Karin Bloemen, Lois Lane, Ilse de Lange, Edwin Evers, Lange Frans en Glennis Grace.


Marnix met Alain Clark, RTL Late Night
Marnix on stage met o.a.Trijntje, Candy, Glennis
Marnix met Lange Frans, Thé Lau & Glennis Grace (Veronica)
Marnix met Mike Boddé, Podium Witteman

Wat kunnen we voor je doen?

Aarzel niet, neem direct contact met ons op.
Je krijgt dezelfde dag nog een reactie.