Pubquiz

supergezellig teamuitje

Pubquiz bedrijfsuitje

Een afwisselende pubquiz als bedrijfsuitje, met live-muziek, filmpjes en vragen over sport, tv, politiek en de actualiteit. De Aanjagers kunnen de pubquiz op maat maken en specifieke vragen over jullie bedrijf in de quiz verwerken. Succes gegarandeerd!

Als jullie voor de drankjes en wat borrelnoten zorgen, dan testen wij jullie kennis van de jaren 80, 90 en 2000 tot nu en maken we er samen een feestje van!


De quiz wordt gepresenteerd door twee muzikale quizmasters. Ze halen alles van stal voor misschien wel het gezelligste en leukste teamuitje van Nederland: De Aanjagers-pubquiz. In een lekker tempo worden hits en tv-tunes uit de afgelopen 40 jaar live gespeeld, worden er vragen gesteld over grappige filmpjes en nemen iconische foto's je mee terug in de tijd. Herinnert u zich deze nog? 


Lees verder


Onze rapportcijfers

Lees de ervaringen van deelnemers aan onze energizers.


9
img
img
Heb ontzettend genoten zou graag informatie willen ontvangen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Bekijk volledig review
2018-11-15
anoniemLeeuwarden
9
img
img
Een fijne ervaring, voor elk wat wils,... leuk gebracht met veel gevoel voor …
4 sterren: goede service, goed behandeld
Bekijk volledig review
2018-06-19
AnAntwerpen
Meer informatie Offerte

Teambuilding pubquiz

Strijd in deze teambuilding pubquiz tegen collega's in andere teams en gebruik de parate kennis van je teamgenoten om de Aanjagers-wisselbokaal en het bijbehorende felbegeerde applaus te winnen. En als je wint, heb je vrienden. Dat weten we dankzij Herman Brood en Henny Vrienten natuurlijk allemaal. Dus wordt het een spannende strijd en de winnaars krijgen het niet cadeau. De vragen in deze leukste Pubquiz van Nederland gaan over allerlei onderwerpen uit de 80's, 90's en de twee daaropvolgende decennia. Natuurlijk zitten er in deze pubquiz vragen over sport, geschiedenis en tv-series van vroeger. Maar er zullen ook vragen over politiek en film langskomen en de muziekvragen worden zelfs live gespeeld! En dat is uniek want we zijn (voor zover wij weten) de enige pubquiz in het hele universum met live muziek.

Omdat op een gezellig bedrijfsuitje een goed feest niet lang genoeg kan duren, draaien de presentatoren op verzoek na afloop van de quiz een hele stapel fijne digitale dansplaatjes. Voetjes van de vloer! Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden van de Aanjagers-DJ-set.


Verder lezen

De twee quizmasters zijn neefjes van elkaar en van oorsprong professionele muzikanten. En ze hebben een neus voor wat goed werkt in de enterainmentbusiness, tenminste, dat denken ze zelf. Ze bouwen hun eigen podiumpje op en regelen het geluid, licht en beeld. Dat podium is lekker knus, maar tegelijkertijd groot genoeg om met 200 man en vrouw De Aanjagers-Pubquiz te spelen. Voor dit gezellige en vanzelfsprekend toch ook een beetje competatieve teamuitje vormen de quizmasters een mini-band waarbij ze niet alleen zingen maar ook drums, gitaar, bas en toetsen spelen. Ze gebruiken hun jarenlange ervaring op de verschillende podia en festivals van Nederland om van elke Pubquiz een mooi (meezing-)feestje te maken.

We kunnen de pubquiz organiseren op bijna elke mogelijke locatie. We zouden ons podiumpje bijvoorbeeld bij jullie op het bedrijf kunnen opbouwen, maar als jullie liever even niet in de dagelijkse werkomgeving willen teambuilden, dan kan de pubquiz ook op een andere locatie. In onze thuisstad Amsterdam weten we een paar heel geschikte café's die exclusief zijn te reserveren voor dit doel. Wil je liever de pubquiz in Utrecht, dan weten we daar ook gezellige kleine en grote locaties waar we kunnen quizzen. Zoek je naar mogelijkheden in Rotterdam of Eindhoven om de strijd aan te gaan met je teamgenoten, dan hebben we ook daar enkele mogelijkheden op ons lijstje. En laatst waren we nog in Apeldoorn en Den Haag op zeer geschikte locaties voor een pubquiz als bedrijfsuitje. In Nijmegen hebben we ook eerder gespeeld alsmede in Den Bosch. Op deze pagina vind je wat tips van ons per provincie en stad. Doe er je voordeel mee!

Wil je pubquiz door ons laten organiseren en willen jullie aansluitend met elkaar dineren? Wij kunnen een locatie met catering voor jullie regelen en in overleg een passend menu samenstellen. Alle wensen op het gebied van vervoer (bereikbaarheid van de locatie met openbaar vervoer, de fiets, auto en groepsbussen) en de voorkeur voor soort keuken (denk aan Italiaans, Aziatisch of oer-Hollands) kunnen we meenemen in de uiteindelijke offerte. We kunnen met jullie meedenken over het gehele programma van jullie bijeenkomst, van ontvangst tot het uitzwaaien. Is het leuk na afloop iedereen een cadeautje mee te geven? We gaan voor je op zoek! Nou ja; we zijn gewoon benieuwd waar we je in de organisatie van het event mee kunnen helpen.


Minder lezen

Meer energizers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Wat kunnen we voor je doen?

Aarzel niet, neem direct contact met ons op.
Je krijgt dezelfde dag nog een reactie.