Pubquiz

supergezellig en versterkend teamuitje

Pubquiz bedrijfsuitje

Een afwisselende pubquiz als bedrijfsuitje, met live-muziek, filmpjes en vragen over sport, tv, politiek en de actualiteit.
De Aanjagers kunnen de pubquiz op maat maken en specifieke vragen over jullie bedrijf in de quiz verwerken. Succes gegarandeerd!

Als jullie voor de drankjes en wat borrelnoten zorgen, dan testen wij jullie kennis van de jaren 80, 90 en 2000 tot nu en maken we er samen een feestje van!


Wil je graag een whitepaper van een activiteit direct per mail ontvangen? Click daarvoor op de button. Je krijgt dan een overzichtelijk (PDF) document met informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan is ons nummer: +31 85 0805724
Bel gerust. Vinden we leuk. We staan altijd #aan.

e-mail mij de Pubquiz whitepaper stuur mij direct een offerte

Teambuilding pubquiz

Strijd in deze teambuilding pubquiz tegen collega's in andere teams en gebruik de parate kennis van je teamgenoten om de Aanjagers-Live-Puquiz-bokaal en het bijbehorende felbegeerde applaus te winnen. En als je wint, heb je vrienden. Dat weten we dankzij Herman Brood en Henny Vrienten natuurlijk allemaal. Het wordt een spannende strijd en de winnaars krijgen het niet cadeau. De vragen in deze leukste Pubquiz van Nederland gaan over allerlei onderwerpen uit de 80's, 90's en de twee daaropvolgende decennia. Natuurlijk zitten er in deze pubquiz vragen over sport, geschiedenis en tv-series van vroeger. Maar er zullen ook vragen over politiek en film langskomen en de muziekvragen worden zelfs live gespeeld! En dat is uniek want we zijn (voor zover wij weten) de enige pubquiz in het hele universum met live muziek. En zing vooral lekker mee. Als je wiiiiint (lalalahaa!)....

De twee quizmasters zijn van oorsprong professionele muzikanten. En ze hebben een neus voor wat goed werkt in de enterainmentbusiness. Ze bouwen hun eigen podiumpje op en regelen het geluid, licht en beeld. Dat podium is lekker knus, maar tegelijkertijd groot genoeg om vanaf daar met 100 man en vrouw De Aanjagers-Pubquiz te spelen. Voor dit gezellige en vanzelfsprekend toch ook competatieve teamuitje vormen de quizmasters een mini-band waarbij ze niet alleen zingen maar ook drums, gitaar, bas en toetsen spelen. Ze gebruiken hun jarenlange ervaring op de verschillende podia en festivals van Nederland om van elke Pubquiz een mooi (meezing-)feestje te maken. Omdat op een gezellig bedrijfsuitje een goed feest niet lang genoeg kan duren, draaien de presentatoren op verzoek na afloop van de quiz een hele stapel fijne digitale dansplaatjes. Voetjes van de vloer! Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden van de Aanjagers-DJ-set.

meer lezen ↓

De pubquiz past op bijna elke mogelijke locatie. De pubquimasters kunnen hun podiumpje bijvoorbeeld bij jullie op het bedrijf opbouwen, maar als jullie liever even niet in de dagelijkse werkomgeving willen teambuilden, dan kan de pubquiz ook op een andere locatie. In onze thuisstad Amsterdam weten we een paar heel geschikte café's die exclusief zijn te reserveren voor dit doel. Wil je liever de pubquiz in Utrecht, dan weten we daar ook gezellige kleine en grote locaties waar we kunnen quizzen. Zoek je naar mogelijkheden in Rotterdam of Eindhoven om de strijd aan te gaan met je teamgenoten, dan hebben we ook daar enkele mogelijkheden op ons lijstje. En laatst waren we nog in Apeldoorn en Den Haag op zeer geschikte locaties voor een pubquiz als bedrijfsuitje. In Nijmegen hebben we ook eerder gespeeld alsmede in Den Bosch.

Wil je pubquiz door ons laten organiseren en willen jullie aansluitend met elkaar dineren? Wij kunnen een locatie met catering voor jullie regelen en in overleg een passend menu samenstellen. Alle wensen op het gebied van vervoer (bereikbaarheid van de locatie met openbaar vervoer, de fiets, auto en groepsbussen) en de voorkeur voor soort keuken (denk aan Italiaans, Aziatisch of oer-Hollands) kunnen we meenemen in de uiteindelijke offerte. We kunnen met jullie meedenken over het gehele programma van jullie bijeenkomst, van ontvangst tot het uitzwaaien. Is het leuk na afloop iedereen een cadeautje mee te geven? We gaan voor je op zoek! Kortom; we zijn benieuwd waar we je in de organisatie van het event mee kunnen helpen.

minder lezen ↑

Veel gestelde vragen

  • Wat is er bijzonder aan de live-pubquiz?
  • We gooien vragen over muziek, sport, geschiedenis, tv en nog veel meer onderwerpen in de spreekwoordelijke hoed, overgieten het met een sausje van live-muziek (voor de sfeer, om een vraag te introduceren of om iedereen mee te laten zingen) en zorgen ook nog eens voor de felbegeerde beker voor het winnende team. Doordat de quiz door twee quizmasters wordt gepresenteerd, ligt het tempo lekker hoog en omdat ze óók nog eens de live-muziek spelen, is er vanaf het podium veel interactie met de zaal.

  • We willen naast de pubquiz ook nog een presentator voor de rest van het event. Kunnen jullie dat ook verzorgen?
  • Natuurlijk! Wij voelen ons thuis op elk podium en leiden graag alles in goede banen, dus doen we dat graag.

  • Kunnen jullie ook vragen over ons bedrijf verwerken in de quiz?
  • Ja dat kan. We bepalen met jullie de toon en de moeilijkheidsgraad zodat ze goed bij de andere vragen van de quiz passen.

Andere activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers