Jongleren

leren loslaten is key

Workshop jongleren

In de workshop jongleren draait het voornamelijk om loslaten. Pas als je op de juiste manier leert loslaten, kun je succesvol zijn.

Waar mag je zonder schuldgevoel alles uit handen laten vallen? Sterker nog: bij ons móet je alles uit handen laten vallen. Want vanaf daar kunnen we gaan bouwen.
Door deze uitdagende activiteit zijn je hersenen in opperste staat van paraatheid. Vaste patronen gaan overboord, je creatieve brein wordt gestimuleerd en de oog-hand-coördinatie wordt maximaal op de proef gesteld en scherpt elke seconde aan.

Stap voor stap leer je de ballen steeds langer en beter gecontroleerd in de lucht te houden. Volharding loont!


Wil je graag een whitepaper van een activiteit direct per mail ontvangen? Click daarvoor op de button. Je krijgt dan een overzichtelijk (PDF) document met informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan is ons nummer: +31 6 42 718 365
Bel gerust. Vinden we leuk. We staan altijd #aan.

e-mail mij de Jongleren whitepaper stuur mij direct een offerte

Leuke teambuilding activiteit

Bij deze leuke teambuilding activiteit wordt er niet alleen veel gelachen maar ook veel geleerd.
De workshopfacilitator, die twee jaar met het wereldberoemde Cirque du Soleil op tournee was, vertelt op een zeer inspirerende manier hoe je leert jongleren en daagt je uit het te proberen door eerst maar eens alles uit je handen te laten vallen. Vanaf daar ga je al gooiend en vangend proberen meerdere ballen in de lucht te houden.
Houd vol, want echt: het lukt!

Het is wetenschappelijk aangetoond dat jongleren de aanwezigheid van “witte stof” in je brein vergroot. Witte stof vergroot het leervermogen. Jongleren maakt je dus eigenlijk slimmer! En een fijne bijkomstigheid is dat jongleren stress-verlagend werkt.

jongleer energizer Aanjagers.com

Veel gestelde vragen

  • Kunnen we de jongleerballen na afloop als cadeau meegeven aan de deelnemers?
  • Ja, dat is een heel leuk idee. Je kunt de jongleerballen maar ook de koker waarin ze verpakt zitten, laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo of het thema van de bijeenkomst.

  • Hoe lang duurt de jongleerworkshop?
  • Afhankelijk van het doel van de activiteit tussen de 25 en 60 minuten.

  • Waar moet de locatie aan voldoen en kan deze activiteit ook buiten plaatsvinden?
  • Buiten kunnen we goed jongleren, als het maar niet te hard waait, te koud is of regent. Binnen moet de ruimte minimaal 3.00 meter hoog zijn.

Andere activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers