Zeepkisten

je team in full speed

Actief teambuilding uitje

Zeepkisten F1 is een ontzettend leuk actief teambuilding uitje waarbij verschillende team kwaliteiten worden gecombineerd. Een goede team-tactiek is 'winning', net als bij de gemotoriseerde Formule 1.

Het gaat dus niet alleen om snelheid, maar ook goede communicatie en taakverdeling. Welk team gaat er op jullie bedrijfsuitje met de meeste punten vandoor en deelt de champagne-douche uit?


Wil je graag een whitepaper van een activiteit direct per mail ontvangen? Click daarvoor op de button. Je krijgt dan een overzichtelijk (PDF) document met informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan is ons nummer: +31 85 0805724
Bel gerust. Vinden we leuk. We staan altijd #aan.

e-mail mij de Zeepkisten whitepaper stuur mij direct een offerte

Teamuitje op locatie

Tijdens dit teamuitje gaan tactiek, plezier en een vleugje sportiviteit hand in hand.
Bij het bouwen van de wagens is goede planning essentiëel en om het parcours met de speciale opdrachten als winnend team op je naam te zetten, is een goede taakverdeling onontbeerlijk.
Hoe gaan jullie de race inrichten? En hoe gaan jullie om met onverwachte omstandigheden tijdens de race?

Ga de strijd aan met andere teams en verover die zo felbegeerde eerste plaats met bijbehorende beker.

Deze teambuilding activiteit kan zowel buiten als binnen plaatsvinden, op een door jullie gekozen locatie overal in Nederland.

Veel gestelde vragen

  • Hoeveel ruimte hebben we nodig voor deze activiteit?
  • We hebben wat plek nodig om de zeepkisten te bouwen. Jullie werken met 6 tot 8 personen aan één zeepkist en het is prettig als je met je team wat bewegingsvrijheid hebt tijdens het bouwproces. Vervolgens moet er een parcours kunnen worden afgelegd met ruimte voor speciale opdrachten. Voor de afmetingen neem je het best even met ons contact op, maar denk in de orde van een groot magazijn of buiten (parkeer-)terrein.

  • Kan deze activiteit buiten?
  • Als het aan ons ligt, doen we deze activiteit lekker buiten. Maar regen, harde wind of kou zijn daarin geen positieve elementen. ls je de zeepkistenrace buiten wil doen, is het handig een slecht-weer-oplossing achter de hand te hebben.

  • Gaan we aan de slag met hamers, zagen en boormachines?
  • Nee, elke auto ligt klaar als een soort puzzel. Met je team los je eerst die puzzel op en maakt zo van losse materialen een rijdend voertuig. Daarnaast moet de zeepkist natuurlijk een 'eigen smoel' krijgen. Pimpen dus! Twee rechterhanden hoef je niet te hebben, een beetje ruimtelijk inzicht en gezond verstand helpen je letterlijk en figuurlijk op weg.

  • Moet je in een goede conditie zijn voor deze activiteit?
  • Om mee te doen hoef je niet per sé een goede conditie te hebben. Er zijn bij deze activiteit voor het team een aantal uiteenlopende taken. Het gaat er om dat je die met elkaar goed weet te verdelen. Met alleen maar heel hard rennen, win je zeepkistenrace namelijk niet.

Andere activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers