Percussie

laat je team effectief samenwerken

Teambuilding met muziek

Deze teambuilding met muziek draait om afstemming op elkaar, vertrouwen in eigen kunnen én in dat van het team. Dat zijn de essentiële bouwstenen van een succesvol groepsgeluid. Iedereen gaat aan de slag en zet de schouders eronder, muzikaal of niet. Zo bouwt het team stap voor stap aan een swingende samba met variaties, breaks en improvisaties. En dat geeft het team een kick en een unieke dosis energie!

De beat is de baas. Het klinkt simpel en dat is het eigenlijk ook. De beat vereist goed luisteren en een gezamenlijke aanpak.

Deze percussie workshop laat je team samenspelen en samenwerken. Het is een lekkere energizer op een heidag en kan uitstekend dienen om de samenwerking op de afdeling eens op een andere manier te benaderen.


Wil je graag een whitepaper van een activiteit direct per mail ontvangen? Click daarvoor op de button. Je krijgt dan een overzichtelijk (PDF) document met informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan is ons nummer: +31 85 0805724
Bel gerust. Vinden we leuk. We staan altijd #aan.

e-mail mij de Percussie whitepaper stuur mij direct een offerte

Je team vol energie!

Je team weer vol energie met deze muzikale teambuilding; wij krijgen elk team enthousiast en alle neuzen dezelfde kant op. Door de perfecte combinatie van nuttig en aangenaam is deze energieke teambuilding een goede en verfrissende aanvulling op langere trajecten in het kader van samenwerken en team-cohesie. Voor deze percussieworkshop en onze andere teambuildingvormen komen we graag naar jullie eigen locatie. Toch liever weg van kantoor? Kom naar onze vaste locatie in Amsterdam of boek één van de event locaties waar je naar hartelust samen met je team of met de hele afdeling kunt drummen.

Geef je team een boost en drum energie in de organisatie!
We denken graag met je mee. Bel of mail ons en we praten verder.

Muzikale teambuilding ING Nederland

Teambuilding percussie Bakkersland

Veel gestelde vragen

 • Ik ben niet muzikaal / niet ritmisch. Wat nu?
 • Het gaat in deze teambuilding om het groepsgeluid, niet om hoe goed jij precies als individuele muzikant presteert; je zult merken dat je tijdens de workshop steun hebt aan je team, dat je steeds meer op ze kunt bouwen (en in de praktijk blijkt het 'niet-muzikale' vaak enorm mee te vallen...)

 • Ik heb/regel zelf een locatie voor de workshop; waar moet die aan voldoen?
 • We moeten wat "lawaai" kunnen maken. Check even bij de andere gebruikers van het gebouw! Tijdens de workshop staan (indien voor de deelnemers mogelijk)we in een kring. Er zijn geen stoelen, tafels, whiteboards e.d. nodig. Buiten kan ook. Vereisten zijn een aangename temperatuur, niet teveel wind en volledig droog. Voor wat betreft de afmetingen: voor 25 deelnemers voldoet een ruimte van bijvoorbeeld 6 bij 6 meter, bij 50 deelnemers een dubbel zo grote ruimte.

 • Is deze activiteit geschikt voor het oudere deel van het team?
 • Ja, iedereen kan meedoen. Je hoeft geen goede conditie te hebben of zelfs muzikaal te zijn. En als je niet een uur lang kunt staan, dan regelen we een stoel.

 • Met welke andere teambuilding activiteit kunnen we de percussieworkshop combineren?
 • Je kunt percussie heel goed combineren met bijvoorbeeld het bouwen van een kettingreactie of met jongleren. Vraag ons gerust om advies!

 • Verzorgen jullie het materiaal?
 • Wij nemen voor iedereen een professioneel percussie-instrument mee. Afhankelijk van het karakter van de activiteit (energizer vs teambuilding) werken we met drie of vier verschillende soorten instrumenten. Elke instrumentsoort heeft een andere functie in het ritme en daarmee krijgt het totaalgeluid gelaagdheid.

 • Als we allemaal gaan trommelen, is dat dan niet heel erg hard?
 • Een deel van de energie die je van deze workshop krijgt, komt van het geluid dat je met elkaar produceert. Deels afhankelijk van de akoestiek van de ruimte kan dat als 'hard' worden ervaren. En we nodigen iedereen uit de door ons meegenomen oordopjes te gebruiken.

Andere activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers