Actieve, inspirerende teambuilding voor bedrijven

Met onze actieve en inspirerende teambuilding activiteiten voor bedrijven bouw je met je collega's aan een super goede team-spirit. Wij krijgen jouw team enthousiast aan het samenwerken.


Altijd halen we het maximale uit je team-event. We kunnen een groep van 15 teamleden met elkaar verbinden maar ook een zaal met 500 mensen in dezelfde flow krijgen. Met alleen een toffe activiteit of met een op maat gemaakt programma over communicatie, verbinding en samenwerking. We kunnen veel bereiken in twee uur maar stellen ook graag een dagprogramma voor je team samen.

Bekijk hieronder wat we met je team kunnen doen en klik op de foto's voor een toelichting en meer beeldmateriaal.


Wil je graag een whitepaper van een activiteit direct per mail ontvangen? Click daarvoor op de button. Je krijgt dan een overzichtelijk (PDF) document met informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan is ons nummer: +31 85 0805724
Bel gerust. Vinden we leuk. We staan altijd #aan.

10 activiteiten om je team of event energie te geven

De beat is de baas! We laten je de samenwerking beléven; het resultaat van deze toffe teambuilding hoor je namelijk onder je handen ontstaan. Met het hele team een swingend sambaritme bouwen: samen de schouders eronder en als team presteren -en plezier hebben!

meer weten over Percussie of een offerte aanvragen →

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Je bouwt met je team letterlijk met elkaar aan een goede samenwerking en ziet gelijk waar het mis gaat. Originele en zeer goed gewaardeerde teambuilding!

meer weten over Kettingreactie of een offerte aanvragen →

Bij Zeepkisten F1 gaat het niet alleen om snelheid, maar ook om goede communicatie in het team. Voor een goede samenwerking zijn meerdere elementen belangrijk dus heeft het meest veelzijdige team de beste kansen.

meer weten over Zeepkisten of een offerte aanvragen →

Wat hebben we als team nodig om goed te kunnen functioneren? Hoe zouden we met elkaar verbetering kunnen aanbrengen in de teamcohesie? Op een dynamische, praktische en laagdrempelige manier zoeken we in de Teambuilding+ met elkaar naar antwoorden.

meer weten over Teambuilding Plus of een offerte aanvragen →

Eén bal in de lucht houden gaat nog wel. Maar hoe houd je meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht en goed onder controle? In deze grappige, vervreemdende en leerzame jongleerworkshop leer je hoe je dat gedaan krijgt.

meer weten over Jongleren of een offerte aanvragen →

De quiz wordt gepresenteerd door twee muzikale quizmasters. In een lekker tempo worden hits en tv-tunes uit de afgelopen 40 jaar live gespeeld, worden er vragen gesteld over grappige filmpjes, sport en actualiteit en nemen iconische foto's je mee terug in de tijd. Herinnert u zich deze nog? 

meer weten over Pubquiz of een offerte aanvragen →

Een zakelijk event of congres gaat zó veel lekkerder van start met een energieke en effectieve kick-off. Deze energizer is ook heel goed in te zetten om iedereen na de lunch weer fris en attent te krijgen. Iedereen weer in no-time bij de les! 

meer weten over Bodypercussion of een offerte aanvragen →

Bij binnenkomst van de zaal ligt er voor iedereen een professioneel instrument onder de stoel en een kwartier later zit iedereen in dezelfde vette beat. Véél energie met weinig middelen!
 

meer weten over Beatsmaster of een offerte aanvragen →

We slaan mee met de eerste paal, openen een gebouw, dopen een schip en lanceren een nieuw merk met een stevige roffel en een vette beat, een prachtig strijkkwartet, een gospel-koor of een superstrakke live-band.

meer weten over Specials of een offerte aanvragen →

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
9
img
# waarderingen: 203
% aanbevelingen: 0

FAQ's

 • Waar vinden de activiteiten plaats? Hebben jullie een eigen locatie?
 • We komen overal in Nederland en Belgie, maar ook (ver) daarbuiten. Zo waren we voor een team van Heineken zelfs in China. In Amsterdam maken we gebruik van een vaste locatie en we komen zéker ook graag naar jullie bedrijf of een door jullie geregelde locatie toe. Het zoeken van een geschikte locatie kunnen we jullie overigens uit handen nemen voor een kleine meerprijs.

 • Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een activiteit?
 • Dat hangt van de activiteit af. Kijk bij de FAQ's op de pagina's van de verschillende activiteiten voor een indicatie. Algemene note van onze kant is: de locatie moet goed bereikbaar zijn, met een lift in plaats van trappen.

 • Hoe lang duurt een teambuilding activiteit?
 • Globaal tussen de 50 en 150 minuten, afhankelijk van de soort activiteit. En altijd in overleg met jullie. Een teambuilding+ duurt een halve tot een hele dag.

 • Ik wil met mijn team iets meer verdieping dan alleen een 'leuke activiteit'. Hebben jullie daar programma's voor?
 • Ja, dat programma heet teambuilding+ Tijdens een oriënterend gesprek kijken we waar jullie als team behoefte aan hebben. Van daaruit ontwerpen we de team-bijeenkomst met gebruikmaking van een aantal disciplines. We hebben bijvoorbeeld een programma van een halve dag waarin we ingaan op thema's als verbinding, wederzijds respect en communicatie

 • Zijn jullie activiteiten geschikt voor het oudere deel van ons team?
 • Ja. Kijk even op de pagina van het desbetreffende activiteit voor een toelichting of bel even als je twijfelt.

 • Verzorgen jullie alle materialen voor de activiteit?
 • Ja, we zijn self-supporting. Alleen voor de kettingreactie hebben we wat tafels nodig.

 • Wanneer moet ik het definitieve aantal (te verwachten) deelnemers opgeven?
 • Tot 3 werkdagen van te voren kun je het aantal deelnemers aanpassen. Bij meer deelnemers volgt een nacalculatie.

 • Kan ik een boeking annuleren?
 • Ja, tot twee weken van te voren kan dat kosteloos. Eventuele gedane aanbetaling wordt dan teruggestort. Tot een week van tevoren zijn de annuleringskosten 50%, tot 3 dagen van te voren 75% en daarna wordt het volledige offerte-bedrag berekend.

 • Geven jullie feedback op het presteren van het team en bespreken jullie het gedrag van het team met de teamleden?
 • Op verzoek ruimen we daar tijd voor in. Geef jullie wens altijd even aan voordat de boeking definitief is. Bij de teambuilding+ is feedback een vast onderdeel van het programma.

Teambuilding activiteiten

De Aanjagers gaan met jouw team aan de slag met leuke en originele teambuilding activiteiten. Die versterken de onderlinge band tussen de teamleden en vereisen een goede samenwerking. Dus lanterfanten is er niet bij. Hup, de gezamenlijke schouders eronder! Er wordt bij onze teambuilding activiteiten voor bedrijven niet alleen hard gewerkt maar ook hard gelachen. Er worden nieuwe dingen geleerd, er wordt samen gespeeld en het hele team krijgt energie en inspiratie. En dat is een heel goede investering in je team.

Teambuilding ideeën

Kijk voor enkele teambuilding ideeën maar eens naar de Kettingreactie of de F1-Zeepkist.
Daar zie je dat nuttig heel goed kan samengaan met aangenaam; dat een teambuilding niet als verplichte kost hoeft te voelen, maar dat je als individu en tegelijkertijd onderdeel van het team, je iets kan leren en inspiratie op kan doen.
Bij de Kettingreactie bouw je met alledaagse voorwerpen een keten van losse schakels die door goede aansluiting op elkaar, een goede kwaliteitsbewaking en de juiste vertaling van de opdracht, een succesvolle kettingreactie oplevert.
De F1-Zeepkist win je als team door alle elementen van de race de juiste aandacht te geven.

Teambuilding uitjes

Eén van onze teambuilding uitjes is een workshop met muziek. Om preciezer te zijn: het is een swingende teamactiviteit met professionele percussie-instrumenten. Bij deze percussieworkshop wordt er toegewerkt naar een swingende samba. En natuurlijk speel je dat als team niet zo maar even weg. Dat zou wat moois zijn! Maar je kunt het wel léren en als team in een uurtje verdraaid goed leren spelen.
Onder leiding van één van onze facilitators –allemaal professionele slagwerkers- neem je met het hele team samen, stap voor stap de hobbels op weg naar het einddoel. Je maakt écht muziek en speelt binnen een uur een muziekstuk. Waanzinnig toch? Dat geeft het hele team een kick, dat weten we uit ervaring. Lees de reviews er maar op na.

Teambuilding Amsterdam

Aanjagers is één van de meest ervaren specialisten in teambuilding in Amsterdam. De eerste percussieworkshop van Aanjagers –toen nog opererend onder de naam Different Drums- dateert uit de jaren ‘90. Dus met zo’n twintig jaar ervaring én het feit dat Aanjager-oprichter Marnix al meer dan 25 jaar in Amsterdam woont en de stad op z’n duimpje kent, maakt dat het organiseren van jullie teamuitje in Amsterdam voor de Aanjagers geen hogere wiskunde is en wij van jullie teamevent hoe dan ook een succes kunnen maken.
Laten we er direct bij zeggen dat we voor heel veel teambuilding activiteiten in heel veel verschillende plaatsen in Nederland en België komen. Amsterdam is geen must, maar toevallig onze thuisbasis.

We zijn voor teamuitjes al op zeer uiteenlopende vergaderlocaties, bedrijventerreinen, schoolpleinen en omgebouwde boerderijen geweest. We kunnen je vanuit onze jarenlange ervaring een aantal waardevolle tips voor een goed teambuilding event van de hand doen.

Bel of mail ons voor advies voor de invulling van je team bijeenkomst. Wil je een sportieve of juist creatieve team activiteit? Of heb je rekening te houden met beperkingen in je team, bijvoorbeeld op visueel gebied? We gaan graag met je in gesprek om samen met jou een puik programma samen te stellen binnen het beschikbare budget.

Contact met aanjagers