Kettingreactie

bouwen aan samenwerking

Originele teambuilding voor bedrijven en organisaties

Deze originele teambuilding laat je team zien dat een ketting zo sterk is als zijn zwakste schakel. Hoe verenigen je teamleden zich met elkaar om deze opdracht tot een succes te maken? Een goede samenwerking vertaalt zich direct in succes: als iedereen verantwoordelijkheid neemt voor het eindresultaat loopt de Kettingreactie in één streep van start naar eindpunt.

Het succesvol afronden van de opdracht vraagt om een goede dosis oplossingsgerichtheid, focus en samenwerking op meerdere niveaus.

Van deze toffe teambuilding gaan de deelnemers echt áán. En eenmaal begonnen, zijn ze niet meer stoppen!


Wil je graag een whitepaper van een activiteit direct per mail ontvangen? Click daarvoor op de button. Je krijgt dan een overzichtelijk (PDF) document met informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan is ons nummer: +31 85 0805724
Bel gerust. Vinden we leuk. We staan altijd #aan.

e-mail mij de Kettingreactie whitepaper stuur mij direct een offerte

Onderlinge communicatie en aansluiting op de keten

Het uitgangspunt voor deze actieve teambuilding is communicatie tussen de deelnemers en aansluiting op de keten.
Er kunnen verschillende opdrachten worden verwerkt die een beroep doen op de wendbaarheid van het team en de communicatie tussen de teamleden.
Door planning, overleg, creativiteit en een snufje technisch inzicht te combineren, kun je als team een goed aansluitende keten van gebeurtenissen creëren en bouw je letterlijk met elkaar aan een goede samenwerking. De ketensamenwerking is letterlijk zichtbaar in het gezamenlijke creatieve bouwwerk.
Bekijk de video's hieronder voor een goed beeld van deze activiteit.

Teambuilding Kettingreactie DCMR, Rotterdam

Teambuilding Kettingreactie Heineken, Hainan (China)

Veel gestelde vragen

  • Kan iedereen meedoen aan deze activiteit?
  • Ja, ook als je bijvoorbeeld niet heel technisch bent. We geven tijdens de workshop altijd voorbeelden en advies. het is voor het eindresultaat niet belangrijk hoe gecompliceerd een bouwwerk is, maar of alle onderdelen van de kettingreactie werken en op elkaar aansluiten.

  • Verzorgen jullie al het materiaal?
  • Ja, wij nemen een uitgebreide verzameling materialen zoals multomappen, houten treinbanen, scharen, katrollen, videocassettes, biljartballen en nog veel meer mee om te gebruiken voor de kettingreactie. We maken wel graag gebruik van een aantal tafels. Eén per 3 à 4 deelnemers.

  • Hoeveel ruimte hebben we nodig voor deze activiteit?
  • Minimaal 50m2 en zo'n 2 tot 3 m2 per persoon.

  • Waaraan moet de ruimte voldoen en kan de workshop misschien ook buiten?
  • De ruimte moet goed bereikbaar zijn omdat we enorm veel materiaal meenemen. Houd dus rekening met laad/los-mogelijkheden voor de deur, de grootte van de eventueel te gebruiken lift etc. We hebben per 3 à 4 deelnemers een tafel nodig. De Kettingreactie kan ook buiten worden gebouwd, als het niet of niet te hard waait en natuurlijk niet regent. En ook buiten maken we graag gebruik van een paar tafels.

  • Met welke van jullie andere teambuilding activiteiten kunnen we de Kettingreactie combineren?
  • De Kettingreactie gaat goed samen met Percussie, Plastic Fantastic of bijvoorbeeld de Zeepkistenrace. Vraag ons gerust om advies!

Andere activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers