Teambuilding Nederland

Voor actieve teambuilding in Nederland moet je de Aanjagers hebben. Wij zijn specialist in inspirerende en leuke teambuilding activiteiten en we weten hoe we jouw team, jullie afdeling of zelfs het hele bedrijf kunnen laten samenwerken en laten samenspelen.

Na ruim twintig jaar kunnen we met zekerheid zeggen dat we jullie dichter bij elkaar brengen. Er zijn al heel veel organisaties en bedrijven die weten dat de Aanjagers met jou en je collega’s (soms letterlijk) bouwen aan een betere, leukere samenwerking met elkaar.

En daarvoor reizen we met liefde het hele land door; er is geen stad in Nederland waar we nog niet zijn geweest met onze unieke teambuilding activiteiten en specials.
Overigens geven we niet alleen de leukste actieve teambuilding in Nederland, maar we zijn daarvoor ook regelmatig in België en Duitsland te vinden.

We krijgen er energie van om met diverse soorten teams aan de slag te gaan en samen met de deelnemers een mooi bouwwerk neer te zetten dat voortkomt uit samenwerking. En daar mag zéker en veel bij gelachen worden. Een bedrijfsuitje kan als een verplichting voelen, maar de Aanjagers maken er een niet te missen event van!

Teambuilding Amsterdam

Veel bedrijven gaan voor hun teambuilding naar Amsterdam. En dat snappen we, als Aanjagers. Want die stad geeft energie en biedt uitgebreide mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Of dat nu nuttig of aangenaam, of een combinatie van die twee moet zijn.

Als Amsterdam-based bedrijf weten we niet alleen waar de goede locaties voor teambuildingactiviteiten te vinden zijn, maar kunnen we je ook nog een aantal leuke kroegjes en restaurantjes aanraden waarvan je nét even het bestaan moet weten en die niet zo één, twee, drie voor de hand liggen. Zo maken we op verzoek een mooi pakket voor je van een leuke teambuilding activiteit op een geschikte locatie en een restaurant-reservering voor je hele team om de dag volwaardig af te sluiten.

Op zeer uiteenlopende locaties in de hele stad hebben we teambuilding workshops gegeven. In de Jordaan, in het centrum van Amsterdam, zijn er goede mogelijkheden om jullie een inspirerende workshop te laten beleven. Maar in het bruisende Amsterdam-Oost of in het volop in ontwikkeling zijnde Noord hebben we ook een aantal favoriete locaties voor jullie teambuilding event.

We komen natuurlijk ook met onze workshops en energizers bij veel bedrijven zelf, voor een teambuilding op eigen locatie. Die bedrijven kunnen beamen dat Amsterdam een zeer geschikte stad is voor jullie teambuilding event.

Teambuilding Rotterdam

We komen graag voor een actieve teambuilding in Rotterdam. Dat durven we als Amsterdammers hardop te zeggen. Sterker nog: we zijn er trots op.

Aanjagers-oprichter Marnix studeerde namelijk aan het Rotterdams Conservatorium en de liefde voor die grootse stad is nooit meer weggegaan. Marnix heeft, net als enkele andere Aanjagers-facilitators, regelmatig in zalen als Ahoy, De Doelen en het Luxor theater als muzikant op het podium gestaan. Hij kent de stad behoorlijk goed en weet waar je moet zijn om een team-event te laten slagen. Onze tip is dan ook: vraag hem persoonlijk om advies over teambuilding.

In Rotterdam is een aantal van onze terugkerende opdrachtgevers gevestigd, zoals Deloitte, Unilever en Vopak. Voor onder andere deze maar ook een groot aantal andere bedrijven organiseerden we de afgelopen jaren verschillende teambuildingactiviteiten op toffe typisch Rotterdamse locaties.

We bouwden kettingreacties in De Maasilo, waren voor een grote percussieworkshop in Diergaarde Blijdorp en hebben in de Waalhaven met één van onze Specials het hoofdkantoor van Bilfinger Nederland geopend samen met burgemeester Aboutaleb. De burgervader als lid van openingsact de Aanjagers; dat kan alleen maar in Rotterdam!

Teambuilding Utrecht

Een veelgekozen plaats voor teambuilding is Utrecht, onder andere vanwege de centrale ligging. We komen er inmiddels al zoveel jaar dat we niet alleen midden in de stad en op loopafstand van het Centraal Station en Hoog Catherijne een aantal geschikte locaties weten om onze teambuilding activiteiten tot z’n recht te laten komen maar ook iets buiten het centrum of zelfs in het groen, buiten de stad, onze weg weten.

We vinden Utrecht een super-stad met een heel gemoedelijk karakter.
Ok, eerlijk is eerlijk, het centrum is niet zo goed bereikbaar met de auto maar daar staat de goede bereikbaarheid met de trein dan weer tegenover. Gelukkig zijn er ook locaties die goed bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer.

We hebben in die categorie een heel mooi lijstje met favorieten als het gaat om geschikte locaties voor een actieve teambuilding. Op dat lijstje staan locaties op voor elke groepsgrootte en voor verschillende soorten teambuilding activiteiten.
Voor een Zeepkistenrace met 100 personen is er nou eenmaal een andere locatie nodig dan voor een pubquiz-met-live-muziek met 30 personen.

Wij adviseren je graag en nemen op verzoek zelfs alle organisatie op ons zoals we in Utrecht deden voor bijvoorbeeld Rijkswaterstaat.

Teambuilding Eindhoven

We komen steeds vaker voor onze actieve teambuilding in Eindhoven. De stad heeft dan ook iets heel bijzonders te bieden. Een bijzondere combinatie van technologische kennis (TU, Brainport Eindhoven, ASML, dat in het aan Eindhoven grenzende Veldhoven is gevestigd) en een bruisende nieuwe bedrijvigheid met veel creatieve ondernemers die de panden en de terreinen van de voormalige Philipsfabrieken weer een heel nieuw leven geven.

Zo verhuisde Piet Hein Eek zijn bedrijf in 2010 naar de voormalige keramische werkplaats Philips. Het 11000m2 tellende pand op Strijp R bevat naast een werkplaats waar de beroemde meubels van sloophout worden gemaakt, ook kantoor, showroom, winkel, galerie, restaurant en een evenementruimte.

Ook op andere gebieden is de vijfde stad van Nederland een bezoek met je team waard:
Voor moderne en hedendaagse kunst kun je uitstekend terecht in het karakteristieke van Abbemuseum, voetballiefhebbers -en in het bijzonder PSV-fans- bezoeken het Philips stadion.
Voor live muziek van de bovenste plank ga je bijvoorbeeld naar de Effenaar of het Muziekgebouw Eindhoven, er zijn ontelbaar veel leuke kroegen en ook op culinair gebied is er van alles te beleven. Zo telt de Lichtstad drie restaurants met een Michelinster.

‘Eindhoven de gekste’ zullen wij niet snel in de mond nemen, maar we vinden het misschien wel de ‘meest verrassende’ grote stad van Nederland.

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
9
img
# waarderingen: 203
% aanbevelingen: 100

Ik zoek een teambuilding / energizer

in provincie

 

Bekijk de activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers