Teambuilding Amsterdam

Voor teambuilding Amsterdam kom je vanzelfsprekend bij de Aanjagers terecht. We zijn al twintig jaar specialist in team events in de hoofdstad. We zijn gevestigd in Amsterdam, wonen er bijna allemaal, kennen de stad op hun duimpje, weten er de beste event locaties en kunnen je ook nog eens van tips voor leuke café’s en restaurants voorzien.

En die krijg je van ons cadeau. Omdat we zo trots zijn op onze stad en omdat we je graag een leuke teambuilding laten beleven met elkaar!

Teambuilding activiteit Amsterdam


Als je voor een teambuilding activiteit naar Amsterdam komt, wil je natuurlijk iets van de sfeer in de stad meemaken. Nu kun je vast wel zelf wat activiteiten bedenken voor je team en op de Dam of in de rosse buurt kom je zelf ook wel terecht. Maar hoe leuk is het als er een paar unieke onderdelen in het programma zitten? Een Aanjagers-activiteit zoals bijvoorbeeld de percussieworkshop is uitstekend te combineren met een bezoek aan een voormalige en nu monumentale tabaksveiling, waar ook nog uitstekend kan worden gegeten.

Of combineer je een jongleerworkshop met een bezoek aan het gezichtsbepalende gebouw Pontsteiger in de historische Houthavens waar in een paar jaar tijd een heel nieuwe stadswijk wordt gebouwd?

Teambuilding ideeën Amsterdam


Wij geven je graag aan een paar goede teambuilding ideeën voor een middag in Amsterdam. Bel of mail ons om samen met jullie een uniek programma samen te stellen. We doen hier alvast een suggestie: we nemen daarvoor één van de veel geboekte bedrijfsuitjes van de Aanjagers ‘Kettingreactie Bouwen’ als uitgangspunt. Dat is een hoog gewaardeerde workshop (met een 9.2 gemiddeld!) die gaat over samenwerken en natuurlijk ook samen plezier hebben. Met het hele team bouw je samen aan een betere aansluiting op elkaar waarbij je echt gebruik maakt van elkaars kwaliteiten.

Jullie beginnen met een lunch op een locatie in Amsterdam die is afgestemd op hoe jullie de stad binnenkomen. Als je met het openbaar vervoer komt, hoef je in ieder geval geen parkeerkosten te betalen, maar ook als jullie met de auto komen, hebben we tips voor zeer betaalbare parkeerplaatsen waarvandaan je zó in het centrum van de stad bent.

Na de lunch op een gezellige locatie in de stad gaan jullie per fiets, fietstaxi of tram naar de workshoplocatie. Daar krijgen jullie eerst uitleg over de teambuilding activiteit Kettingreactie waarna jullie zelf met het team aan de slag gaan om een goed lopende kettingreactie te bouwen. Een fantastische en speelse manier om te testen hoe jullie samenwerken.

Die teambuilding activiteit Kettingreactie Bouwen kun je uitstekend combineren met een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Amsterdam kent zoveel grachten en vaarroutes dat er altijd wel een aanlegsteiger op loopafstand van elke event locatie zit. Na de Kettingreactie wandel je -misschien is die wandeling wel een speurtocht- naar aanlegsteiger van de rondvaartboot waarna je met het hele team de stad vanaf het water rustig in je op kunt nemen terwijl je van een drankje en hapje geniet.

En het wordt helemaal top als onze eigen Aanjagers stadsgids Bram met jullie meevaart. Hij heeft jarenlang ervaring als stadsgids en kent vele grappige anekdotes en interessante weetjes over de huizen en bruggen die je passeert. En zelfs als je al vaak door de grachten bent gevaren, ontdek je vanaf het water steeds weer nieuwe aspecten van onze hoofdstad.

Een andere mogelijkheid voor een teambuilding activiteit in Amsterdam is een actieve teambuilding in combinatie met een bezoek aan een brouwerij. En dan zouden we naar de Heineken Experience in de Pijp kunnen gaan, maar maar misschien doen we er beter aan je daarvoor een heel leuk alternatief te bieden.

Na twee uur bouwen en racen op een unieke locatie in Amsterdam-Oost brengen we een bezoek aan de kleine maar zeer geliefde Amsterdamse Brouwerij het IJ. Om de avond compleet te maken eten we in de buurt in een supertof restaurant waarna ook nog de voetjes van de vloer kunnen. Het zou zo maar eens een legendarisch bedrijfsuitje kunnen worden…

Mocht je nog twijfelen aan Amsterdam als locatie voor jullie teambuilding: Veel bedrijven gaan voor hun teambuilding naar Amsterdam. En dat snappen we, als Aanjagers. Want die stad geeft energie en biedt uitgebreide mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Of dat nu nuttig of aangenaam, of een combinatie van die twee moet zijn. Als Amsterdam-based bedrijf weten we niet alleen waar de goede locaties voor teambuildingactiviteiten te vinden zijn, maar kunnen we je ook nog een aantal leuke kroegjes en restaurantjes aanraden waarvan je nét even het bestaan moet weten en die niet zo één, twee, drie voor de hand liggen. Zo maken we op verzoek een mooi pakket voor je van een leuke teambuilding activiteit op een geschikte locatie en een restaurant-reservering voor je hele team om de dag volwaardig af te sluiten.
Op zeer uiteenlopende locaties in de hele stad hebben we teambuilding workshops gegeven. In de Jordaan, in het centrum van Amsterdam, zijn er goede mogelijkheden om jullie een inspirerende workshop te laten beleven. Maar in het bruisende Amsterdam-Oost of in het volop in ontwikkeling zijnde Noord hebben we ook een aantal favoriete locaties voor jullie teambuilding event.

We komen natuurlijk ook met onze workshops en energizers bij veel bedrijven zelf, voor een teambuilding op eigen locatie. Die bedrijven kunnen beamen dat Amsterdam een zeer geschikte stad is voor jullie teambuilding event.

Kijk op de site naar een aantal van onze teambuilding activiteiten en bel of mail ons gerust voor meer informatie of een offerte.
We reageren nog dezelfde dag.

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
9
img
# waarderingen: 203
% aanbevelingen: 100

Ik zoek een teambuilding / energizer

in provincie

 

Bekijk de activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers