aanjagers • Teambuilding Plus

Teambuilding Plus

teambuilding met verdieping

Teambuilding samenwerken

In deze teambijeenkomst van een halve of hele dag doen we niet alleen een toffe teambuildingactiviteit maar gaan we ook in gesprek met elkaar.

We onderzoeken waar verbinding en communicatie voor het team over gaan en waar er verbeteringen zijn aan te brengen om zo de samenwerking toekomstbestendig te kunnen laten zijn.


Wil je graag een whitepaper van een activiteit direct per mail ontvangen? Click daarvoor op de button. Je krijgt dan een overzichtelijk (PDF) document met informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan is ons nummer: +31 85 0805724
Bel gerust. Vinden we leuk. We staan altijd #aan.

e-mail mij de Teambuilding Plus whitepaper stuur mij direct een offerte

Vertrouwen geeft betere samenwerking

In een afwisselend programma van één of twee dagdelen gaan we aan de slag met het ontdekken van overeenkomsten binnen het team. We krijgen daarmee inzicht in de elementen die het team met elkaar verbind. Dat inzicht is belangrijk want een gemeenschappelijke basis geeft het team vertrouwen wat weer leidt tot een betere samenwerking.

In het programma nemen we de tijd om te reflecteren op de uitkomsten, presenteren we elkaar onze bevindingen en bespreken we het model van Lencioni om kader aan te brengen.

Andere activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers