Teambuilding Deventer

Als je op zoek bent naar een teambuilding activiteit in Deventer dan ben je bij Aanjagers aan het juiste adres.
We hebben een aantal toffe teambuilding workshops en rijden daarvoor graag naar Deventer. We weten er inmiddels zelfs behoorlijk goed de weg.

De Aanjagers hebben in Deventer op een aantal verschillende locaties succesvolle teambuilding activiteiten verzorgd.
Daarnaast maken we van tijd tot tijd een soort verkenningsronde in Deventer en omstreken om op de hoogte te blijven van geschikte en inspirerende event-locaties.

Misschien is jullie team wel in Deventer gevestigd en wil je de teambuilding gewoon bij jullie op kantoor, in de kantine of in het magazijn laten plaatsvinden. Het is voor ons allemaal goed!

Ben je voor je team op zoek naar een leuke activiteit met bijvoorbeeld een aansluitende borrel of een diner en is fun misschien wel de belangrijkste component tijdens de teambuilding? Of zoek je naar meer inhoud, wil je je team wendbaar maken en ze onder unieke omstandigheden laten samenwerken?

Wat ook je doel is, wij kunnen voor jullie team-bijeenkomst in Deventer een mooi programma samenstellen van één of meer teambuildingactiviteiten die perfect aansluiten op jullie wensen.

Neem even als uitgangspunt onze Kettingreactie. Als er geen speciaal thema aan moet worden gekoppeld en het ‘samen doen van een leuke activiteit met het hele team’ de belangrijkste vereiste is, dan is de Kettingreactie een heel geschikte activiteit.

Wil je juist meer verdieping en uitdaging terugzien in de teambuilding? Dan geven we een aantal opdrachten aan de Kettingreactie mee die de teams voor de nodige dilemma’s en op te lossen vraagstukken plaatsen. De workshop duurt dan minimaal twee uur. We kunnen op verzoek video-opnames maken van het proces en een coach na afloop directe terugkoppeling laten geven op de samenwerking binnen het team.

Hoe deze teambuilding ook wordt ingezet, alle deelnemers worden altijd helemaal enthousiast als ze de (kringloop-)materialen zien die we hiervoor meenemen. Zo gauw ze de kans krijgen gaan ze aan de slag met biljartkeus, golfballen, cassettebandjes, bowlingkegels en nog veel meer moois om een uniek bouwwerk met elkaar te maken en de energie van begin tot eind ononderbroken te laten doorlopen.

Andere uitdagende teambuilding workshops die in zo’n programma passen en waarvoor we wel eens in Deventer zijn geweest zijn de percussieworkshop en de zeepkistenrace.

De percussieworkshop is een muzikale teambuilding waarvoor geen geen enkele muzikale ervaring vereist is.
In deze uitdagende en actieve percussieworkshop gaan we met elkaar een swingende samba spelen. Afstemming op elkaar is essentieel om die samba te laten klinken en stap voor stap werken we naar die afstemming toe; samen zoeken we naar de juiste flow.

We werken hard maar ondertussen maken we vooral ook veel plezier; misschien wel de belangrijkste factor van een succesvolle groepsactiviteit. Natuurlijk zorgen voor een professioneel percussie-instrument voor iedereen en verder is er niets nodig; geen stoelen, tafels, flip-overs en dergelijke. Bij goed weer kunnen we voor deze activiteit natuurlijk lekker naar buiten!

Voor de Zeepkistenrace is er wat (race-) ruimte nodig. Dat kan binnen of buiten zijn, denk aan een magazijn, parkeerterrein of een grasveld.
Tijdens zo'n race krijgt het team onderweg te maken met opdrachten waarin niet alleen snelheid een rol spelen. Tactiek en vooral samenwerking zijn de grote winstpakkers.

Want hoe goed kan het team de rollen wisselen van teambaas, coureur, human motor en monteur? Hoeveel rust bewaart de coureur en zijn menselijk aangedreven motor tijdens de speciale opdrachten, worden er geen krachten verspild en hoe wordt een stop in de pitstraat voor een bandenwissel door het team doorstaan?
Een voor iedereen leuke zeepkistenrace waarbij er natuurlijk hard gestreden én hard gelachen wordt!

Om kort te gaan: voor een teambuilding in Deventer zijn er diverse mogelijkheden.
Bel ons of vul het contactformulier op deze of op één van de andere pagina’s in en bespreek met ons de mogelijkheden.

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
9
img
# waarderingen: 203
% aanbevelingen: 100

Ik zoek een teambuilding / energizer

in provincie

 

Bekijk de activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers