Teambuilding Eindhoven

We komen steeds vaker voor onze actieve teambuilding in Eindhoven. De stad heeft dan ook iets heel bijzonders te bieden. Een bijzondere combinatie van technologische kennis (TU, Brainport Eindhoven, ASML, dat in het aan Eindhoven grenzende Veldhoven is gevestigd) en een bruisende nieuwe bedrijvigheid met veel creatieve ondernemers die de panden en de terreinen van de voormalige Philipsfabrieken weer een heel nieuw leven geven.

Zo verhuisde Piet Hein Eek zijn bedrijf in 2010 naar de voormalige keramische werkplaats Philips. Het 11000m2 tellende pand op Strijp R bevat naast een werkplaats waar de beroemde meubels van sloophout worden gemaakt, ook kantoor, showroom, winkel, galerie, restaurant en een evenementruimte.

Ook op andere gebieden is de vijfde stad van Nederland een bezoek met je team waard:
Voor moderne en hedendaagse kunst kun je uitstekend terecht in het karakteristieke van Abbemuseum, voetballiefhebbers -en in het bijzonder PSV-fans- bezoeken het Philips stadion.
Voor live muziek van de bovenste plank ga je bijvoorbeeld naar de Effenaar of het Muziekgebouw Eindhoven, er zijn ontelbaar veel leuke kroegen en ook op culinair gebied is er van alles te beleven. Zo telt de Lichtstad drie restaurants met een Michelinster.

‘Eindhoven de gekste’ zullen wij niet snel in de mond nemen, maar we vinden het misschien wel de ‘meest verrassende’ grote stad van Nederland.

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
9
img
# waarderingen: 203
% aanbevelingen: 100

Ik zoek een teambuilding / energizer

in provincie

 

Bekijk de activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers