Teambuilding Rotterdam

We komen graag voor een actieve teambuilding in Rotterdam. Dat durven we als Amsterdammers hardop te zeggen. Sterker nog: we zijn er trots op.

Aanjagers-oprichter Marnix studeerde namelijk aan het Rotterdams Conservatorium en de liefde voor die grootse stad is nooit meer weggegaan. Marnix heeft, net als enkele andere Aanjagers-facilitators, regelmatig in zalen als Ahoy, De Doelen en het Luxor theater als muzikant op het podium gestaan. Hij kent de stad behoorlijk goed en weet waar je moet zijn om een team-event te laten slagen. Onze tip is dan ook: vraag hem persoonlijk om advies over teambuilding.

In Rotterdam is een aantal van onze terugkerende opdrachtgevers gevestigd, zoals Deloitte, Unilever en Vopak. Voor onder andere deze maar ook een groot aantal andere bedrijven organiseerden we de afgelopen jaren verschillende teambuildingactiviteiten op toffe typisch Rotterdamse locaties.

We bouwden kettingreacties in De Maasilo, waren voor een grote percussieworkshop in Diergaarde Blijdorp en hebben in de Waalhaven met één van onze Specials het hoofdkantoor van Bilfinger Nederland geopend samen met burgemeester Aboutaleb. De burgervader als lid van openingsact de Aanjagers; dat kan alleen maar in Rotterdam!

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
9
img
# waarderingen: 203
% aanbevelingen: 100

Ik zoek een teambuilding / energizer

in provincie

 

Bekijk de activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers