Teambuilding Utrecht

Een veelgekozen plaats voor teambuilding is Utrecht, onder andere vanwege de centrale ligging. We komen er inmiddels al zoveel jaar dat we niet alleen midden in de stad en op loopafstand van het Centraal Station en Hoog Catherijne een aantal geschikte locaties weten om onze teambuilding activiteiten tot z’n recht te laten komen maar ook iets buiten het centrum of zelfs in het groen, buiten de stad, onze weg weten.

We vinden Utrecht een super-stad met een heel gemoedelijk karakter.
Ok, eerlijk is eerlijk, het centrum is niet zo goed bereikbaar met de auto maar daar staat de goede bereikbaarheid met de trein dan weer tegenover. Gelukkig zijn er ook locaties die goed bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer.

We hebben in die categorie een heel mooi lijstje met favorieten als het gaat om geschikte locaties voor een actieve teambuilding. Op dat lijstje staan locaties op voor elke groepsgrootte en voor verschillende soorten teambuilding activiteiten.
Voor een Zeepkistenrace met 100 personen is er nou eenmaal een andere locatie nodig dan voor een pubquiz-met-live-muziek met 30 personen.

Wij adviseren je graag en nemen op verzoek zelfs alle organisatie op ons zoals we in Utrecht deden voor bijvoorbeeld Rijkswaterstaat.

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
9
img
# waarderingen: 203
% aanbevelingen: 100

Ik zoek een teambuilding / energizer

in provincie

 

Bekijk de activiteiten van aanjagers

Bekijk de filmpjes en foto's van onze andere team-energizers en laat je inspireren. We geven je graag advies over de invulling van het teamuitje, jullie kwartaalbijeenkomst, je zakelijk event.

Contact met aanjagers